Cele mai frumoase si mai originale restaurante, cafenele si alte localuri din oras…

Ord. dupa

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

Caru cu Bere, o minune logistica Nu merg des la Caru cu Bere, desi il...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OKAm revenit la Casa d...

Casa Doina, probabil cel mai conservator mare restaurant din Bucuresti...

Casa Espana by Alioli, modelul latin de a mânca la restaurant...

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il num...

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

Neo-boema industriala hipster dupa toate regulile artei la Hangar Grou...

Il Locale -  Daca nu cresti intr-un an...Un an de zile nu e o per...

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o ...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte m...

La Brasserie, un restaurant conservatorLa Brasserie e neschimbat, ...

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac!Cred ca sunt aceiasi ca...

La Taifas in pandemieAm revenit La Taifas in plina pandemie, cand ...

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

Le Bistrot Francais are un nou mare chef!Aristocratic elegantu...

La Cuisine Francaise du Chef Samuel Le TorriellecLe salon chic du ...

Linea / Closer To The Moon - Unul dintre localurile emblematice ale Ce...

Lokal boem cu design comunistLokal este un gastropub situat pe st...

Fier din belșug la The Marmorosch, Autograph CollectionSe tot vor...

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristoc...

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

Poesia dupa pandemieA fost unul dintre primele restaurante la care...

POT și inovațiile sale... :(Ambianța plăcută, aerisită, foar...

Bucătăria Red AngusSalonul American Western Red Angus ...

Secretul restaurantului SardinApreciez cel puțin la fel de mult u...

Cină la Savart cu femei frumoase, care mănâncă și beau mult... ...

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac...Dar nici nu...

Totul bine și frumos la Studio 80. Bani destui să ai...Am fost ...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia KristensenTrec ...

Afiseaza

Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o garantie, in felul ei…

Cina memorabila la Isoletta in Parcul Herastrau

Am revenit la Isoletta de multe ori de la ultimul text scris despre ei. Am mancat bine si foarte bine de fiecare data. Ambianta foarte placuta, cu mese mari, fete de masa albe, impecabile, scaune confortabile, lacul si verdeata Parcului Herastrau, ba chiar si o mica cascada artificiala la intrare.

Isoletta e un restaurant conservator, din toate punctele de vedere. Si aici trebuie sa vedem partea buna a conservatorisumului: constanta, continuitate, sunt excluse surprizele neplacute. Si meniul e destul de conservator: bucatarie italiana clasica, cu mici insertii de inventivitate din partea lui Chef Domenico, stapanul bucatariei.

Dar diferenta majora fata de increngatura de restaurante cu specific italian din Bucuresti, si diferenta de gust, in special, vine de la faptul ca Isoletta are in centrul politicii sale gastronomice cumpararea de produse si ingrediente de cea mai buna calitate, de la faina si zahar si pana la pestele cel mai scump. Asta si grija lui Domenico pentru detalii ii fac pe multi clienti sa revina acolo de ani si ani, adesea pentru aceleasi cateva feluri de mancare „ale lor”, stiind ca sunt absolut la fel de fiecare data.

Au multi chelneri, serviciul e rapid si eficient. Preturile sunt mari, dar nicio surpriza din acest punct de vedere. Clientela fidela. Am revenit la ei la putin timp dupa ce s-au redeschis terasele in vremurile pandemiei si clientii erau acolo, ca intotdeauna. Daca unul lipseste, te gandesti mai degraba ca il retine ceva pe la Matei Bals, decat ca a schimbat restaurantul… (GB – iunile 2020)

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta…

E greu de crezut ca sunt atat de multe restaurante in Bucuresti ai caror chelneri nu stiu, pur si simplu, cum sa vanda nici macar o aluna, daramite cine stie ce mancaruri si vinuri scumpe. Si adesea, cand dau peste astfel de chelneri intr-un restaurant, comand si eu ce cred ca fac mai prost acolo. De nervi, sau din alte motive. Nu au nicio reactie, nu fac nici cel mai mic gest sa incerce sa ma indrepte catre ceva mai bun. Nici macar atunci cand stiu ca voi scrie despre ei…

De obicei, peste cateva zile sau saptamani, dupa ce citesc ce am publicat, imi scrie sau ma suna patronul, sau directorul restaurantului, ca sa imi arate ca au acolo si lucruri mult mai bune decat mi-au dat chelnerii lor. Si ma duc, desigur, pentru ca despre asta e Restocracy.

Asa si cu Isoletta, asadar. Am intalnit un patron destul de tanar si deschis, nu stiu de ce mi-l imaginasem cu totul altfel. Sigur, el stie foarte bine ce si cum gateste bucatarul lui acolo, asa ca am mancat ce e mai bun la Isoletta – ceea ce se vede si in poze, de altfel.

Si informatiile pe care le-am primit de la numerosii lor clienti cu care am vorbit, la fel ca si concluziile pe care le trasesem eu singur, deja, au fost reconfirmate, in foarte mare masura: cu cat mananci la Isoletta feluri de mancare cu produse crude, sau cat mai aproape de starea lor naturala, cu atat mai bine.

Isoletta are produse si materii prime de cea mai buna calitate, din toate categoriile: de la peste si fructe de mare, la legume, paste, uleiuri, trufe, branzeturi si multe altele. Acestea chiar sunt de nivelul unei bucatarii fine, si i-am si bifat la aceasta categorie, pentru… (citeste tot)

Bucataria lui Chef Domenico la Isoletta
Salonul
Terasa Isoletta

Isoletta, restaurant italian de peste si fructe de mare in Parcul Herastrau

Data actualizarii: 19/07/2020

Isoletta  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)

  • Ambassador :

    Bonsoir cher ami George Butunoiu,

    Il y a dix minutes j’étais chez le restaurant Isoletta. Où j’ai célébré, il y a 2 ans, l’anniversaire de ma fille aînée.

    J’étais très chic ( en costume et cravate) et j’étais accompagné de ma fille architecte à Bruxelles et de ma belle-mère, la grand mère de ma fille, résidente à Bruxelles et toutes les deux belges.
    J’étais très fier de les inviter à prendre le thé avec un dessert et une glace.
    Malheureusement la dame qui nous a très mal accueilli, a refusé de nous laisser entrer si on ne veut pas manger autre chose avant le dessert. Prétendant que c’est la politique du restaurant.
    Je ne voulais pas me présenter et lui dire qui je suis. Car je n’apprécie pas la discrimination.
    Je me sens obligé, s’ils ne présentent pas d’excuses, d’informer tous mes collègues pour leur éviter d’y avoir la même mésaventure et d’y subir une pareille humiliation.
    Bien sûr, il est hors de question d’y aller encore.
    Et j’indiquerais sûrement cette adresse comme une adresse à éviter dans mes conseils de voyage aux sites qui me demandent souvent de faire des évaluations.

    Alors que son propriétaire a pris soin de moi et a voulu marcher seul avec moi dans les allées du restaurant, et a demandé de prendre des photos avec moi, le jour de la grande cérémonie de remise des classifications et distinctions, il y a 2 ans, aux établissements méritants. Cette cérémonie qui s’est déroulé il y a un an, en avril 2018.
    Cela hélas m’arrive à presque un mois avant mon départ définitivement de Roumanie.
    Cela aussi arrive après presque 3 semaines depuis le coup d’humiliation qu’a fait Mme la PM à mon roi Sa Majesté Abdullah et à sa nation.
    Heureusement que j’y ai fait de très bons amis comme toi et des amitiés solides.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close