Restaurantele Restocracy cu meniu dominant pescaresc (peste si fructe de mare)

Ord. dupa

Raionul Floreasca, restaurantul cu cea mai adorabilă proprietăreasă...

8 comentarii

Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o ...

1 comentarii

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristoc...

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

5 comentarii

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

1 comentarii

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

2 comentarii

Ivan Pescar & Scrumbia Bar - Aici, postul de sef de restaurant are...

8 comentarii

Bone pentru oameni instaritiBone nu inseamna dădace, guvernan...

1 comentarii

Santorini - Si la Piata Muncii se poate manca bineSantorini e unul...

Momentul ridicării mesei la tavan la Raionul de PeșteRaionul de ...

Cherhanaua Victorita Pescarita, restaurant si pescarie neregizata...

Afiseaza
comentarii

Ivan Pescar & Scrumbia Bar – Aici, postul de sef de restaurant are alt job description…

Am mers cu multe asteptari la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mancarea nu a fost atat de buna pe cat am crezut. Am fost trei oameni acolo, toti trei am strambat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au inca de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucatarie, cu siguranta, insa poate ca nu ar strica sa-si arunce un ochi si pe la servicii…

Ivanul din numele Ivan Pescar & Scrumbia Bar vine de la Ivan Patzaichin, celebrul sportiv lipovean care si-a pus numele pe acest proiect, experienta sa de pescar, si poate ca si o parte din bani, cine stie…

Ivan Pescar & Scrumbia Bar au luat partea stanga a parterului cunoscutei The Ark, fosta cladire a Bursei de Marfuri din vremurile interbelice si romantice ale Bucurestiului, unde acum e Piata de Flori a Bucurestiului. E una dintre cladirile acelea cu caramida rosie, aceasta complet renovata si facuta birouri de firme mari si spatii culturale, intr-un fericit proiect de redare a marilor lucruri frumoase inapoi bucurestenilor.

Partea aceea de Bucuresti e absolut fascinanta, din orice directie ai privi-o. Sunt cateva palate acolo. Bragadiru, desigur, acesta al Bursei de Marfuri, care sunt complet renovate si folosite de catre lumea buna, mai sunt si alte cladiri impunatoare, unele in curs de refacere, altele in ruina, sunt si cocioabe, terenuri virane, cu paduri de balarii, e Academia Romana, cu marii nostri invatati, sunt niste sedii de companii multinationale, e Piata de Flori si ceva piete de alte feluri, pline cu saraci si cu nesaraci, cu tigani, cu puradei care se joaca si bat mingea in mijlocul strazii, printre masini, cu batrani care si-au pus taburetele pe strada si isi vad de treburi acolo, cu caini de toate felurile… (citeste tot)

Ivan Pescar & Scrumbia Bar, restaurantul lui Ivan Patzaichin la The Ark

Ivan Pescar & Scrumbia Bar, restaurantul lui Ivan Patzaichin la The Ark

Cele mai bune restaurante romanesti din Bucuresti

Cand am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai buna bucatarie romaneasca din Bucuresti, nu am luat in calcul diferentele dintre restaurantele traditionale romanesti, cele cu b...

La Ivan Pescar & Scrumbia Bar, postul de sef de restaurant are alt job description…

Am mers cu multe asteptari la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mancarea nu a fost atat de buna pe cat am crezut. Am fost trei oameni acolo, toti trei am strambat din nas, deci domnul Ivan & co....

S-a deschis Ivan Pescar & Scrumbia Bar

Joi, 25 ianuarie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar. Locatia este un proiect al Asociatiei Ivan Patzaichin-Mila 23 si al Asociației RO-PESCADOR si v...

Data actualizarii: 22/04/2020

Ivan Pescar & Scrumbia Bar  - Str. Uranus, nr. 150 (The ARK, la Piata de Flori)

  • Toni :

    Sturion la gratar. Excelent!

  • Pop adrian :

    Bătaie de joc , și pe deasupra prețuri mari !!!

  • Restaurant :

    Prețuri mari calitate și Porții de bătaie de joc !!!

  • Restaurant :

    O portie de guvizi prăjiți 2 la număr mai mici ca palma 23 lei !!!
    O porție de crap prăjit
    Adică o bucata cât palma cu mămăliga și mujdei 29 lei !!!
    Și toate aste , Peștele a fost prăjit înainte și reîncălzit !!!!
    Pur și simplu …bătaie de joc !!!
    Am sa îl contactez pe domnul patzaichin , poate dumnealui nu știe ce
    Se petrece acolo !!, sau știe ???

  • Florin Coman :

    super

  • Alexandru Gavril :

    Mi-a placut mult

  • Florin Coman :

    Mi-ar fi placut cand se da o recomandare sa fie si detalii de la început. cat si întrebări 🙂

  • Alin :

    Dap,sunt total de acord cu articlul de mai sus.Modeste si portiile,gustul mediu/banal si atmosfera putin cam prea de birouri moderne cu neon.
    Limonada cu un gust care nu aducea a lamie sub nici o forma,dar cu gheata generoasa
    Nu cred sa mai ma reantorc vreodata chiar daca as fi invitat si nu as plati consumatia:))

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close