Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Unul dintre putinele restaurante cu mancare buna din centrul Bucurestiului

Naan e un mic restaurant din centrul Bucurestiului, pe C. A. Rosetti, in spate la Scala. Ocupa coltul parterului unei cladiri vechi, cu geamuri si catre Rosetti, si catre minusculul parculet de pe Nicolae Filipescu.

E frumos amenajat, Naan apartine unui om cu afaceri importante in domeniul materialelor de constructii, asa ca a stiut sa foloseasca tot ce e mai bun. Si subsolul e frumos amenajat, a avut multi arhitecti buni la indemana, evident, a avut de unde alege. Geamurile nu se deschid si, din cauza spatiului ingust, cand e prea cald nu ai multe solutii la indemana sa-ti fie mai bine. Muzica ni s-a parut destul de deranjanta, insa altora, mai tineri, poate ca li s-ar parea potrivita.

Nu are terasa, trotuarul e prea ingust pentru asta. Poate ii vor da voie sa puna vreo doua mese in parculet, dar mi se pare putin probabil.

Tocmai citesc pe site ca isi vor schimba adresa, se duc din nou in strada Progresului, unde au magazinele cu materialele de constructii. Tot acolo au mai avut un restaurant, Wellness Cuisine, nu mi-e clar daca inca mai exista si daca Naan vine in locul lui, pur si simplu.

Au un chef talentat la Naan, entuziast si creativ, se vede inca din citirea meniului. Sunt mancaruri variate, din diverse bucatarii, inclusiv cate ceva cu origini asiatice. Au si vita Black Angus. Am mancat de mai multe ori in ultima vreme la Naan si de fiecare data mancarea a fost destul de buna si frumos prezentata, cu gusturi pregnante, bine scoase in evidenta.

Serviciul a fost si el intotdeauna bun la Naan, rapid, foarte personal si deschis, cu o chelnerita adorabila, care prelua intotdeauna initiativa cand vedea pe colegul ei pierdut si nestiind sa raspunda unor intrebari aparent simple. Si care chelner credea sincer ca face un lucru bun cand imi ia furculita din farfuria din care tocmai terminasem de mancat si o asaza frumos pe servetul impecabil apretat, inca nefolosit, ca sa mananc cu ea si felul urmator, dupa ce imi intind mancarea de pe servet pe fata…

Preturile sunt relativ mici la Naan, fata de alte restaurante care au mancare la acelasi nivel. Totusi, de fiecare data am gasit putini clienti, si nu stiu de ce.

La noua adresa, din Progresului, va fi aceeasi echipa, probabil ca isi vor pastra si numele Naan, asa ca e de asteptat sa ii regasim in aceeasi formula, doar ca intr-un spatiu (mult) mai mare. Sper sa le mearga mai bine acolo, chiar merita, pentru ca Naan e un restaurant cinstit, cu mancare buna, facuta cu multa munca si pasiune. (GB – martie 2017)

***

Naan Project te asteapta acum intr-o noua locatie! Calatoria Naan Food&Drink Studio continua intr-o noua locatie: Naan Project dotat cu parcare proprie, terasa, spatiu pentru evenimente si loc de joaca pentru cei mici. Te asteptam cu Meniul Zilei (diferit zi de zi, de luni pana vineri) si Meniul a la Carte cu care te-am obisnuit! Noua adresa: Str. Progresului, nr. 1-3, langa showroom-ul Delta Studi. (27 apr. 17)

Naan Project (by Wellness Cuisine)

Naan Project - Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantului Naan e greu de urmarit. Au deschis in strada Progresului, chiar unde incepe, din intersectia de la Razoare, si cred ca nu au avu...

Data actualizarii: 18/11/2019

Naan  - Str. C.A Rosetti, nr. 26

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close