Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Afiseaza

Out4Food, aplicatia care te ajuta sa economisesti timp si bani cand iei masa in oras

Pentru cei care nu au pranzul la pachet, sa ia masa in oras e deja o obisnuinta, iar pentru cei care nu se pricep la gatit, cina la restaurant nu mai are nevoie de o ocazie speciala. De fapt, pentru multi bucuresteni, o masa la restaurant este un mijloc placut de a-si petrece timpul, iar aplicatia Out4Food a fost creata special pentru ei, ca sa le faca aceste iesiri si mai frumoase.

Out4Food e un program de fidelizare unic, singurul din Bucuresti care ofera atat de multe beneficii clientilor sai si tot singurul care ofera sansa bucurestenilor de a se bucura de oferte si reduceri in 18 restaurante, localuri cu specificuri diverse. Desi a fost lansata in 2013, varianta actuala a aplicatiei este in cea mai generoasa forma a sa, utilizatorii Out4Food primind vouchere de consumatie, reduceri, puncte care devin bani si alte facilitati care sa-i ajute sa economiseasca timp si bani cand iau masa in oras.

Mai exact, Out4Food reprezinta programul de fidelizare lansat de grupul City Grill in 2013 din dorinta de a le oferi clientilor sai o experienta cat mai placuta in toate restaurantele sale, aceasta traducandu-se prin beneficii precum gratuitati, promotii speciale, dar si un plus de usurinta in a rezerva o masa sau a plati nota.

Out4Food vine sub forma unei aplicatii disponibile atat pentru iOS, cat si pentru Android, dar si sub forma unui card pe care oricine il poate cere in restaurantele din grupul City Grill. Cea mai noua forma a aplicatiei Out4Food, versiunea 3.0 din 2017, vine cu si mai multe beneficii pentru cei care descarca si instaleaza aplicatia.

Care sunt cele  mai noi si mai interesante beneficii de care au parte utilizatorii Out4Food? E simplu:

  • utilizatorii pot avea parte de o masa gratuita: scanand nota de plata, 10% din valoarea fiecareia se transforma in puncte, unde 1 punct = 1 leu, puncte ce pot fi apoi folosite la achitarea notelor viitoare, total sau partial.
  • posibilitatea de a rezerva in doar 10 secunde o masa in restaurantele grupului City Grill direct din aplicatie.
  • vouchere cadou care pot insemna o inghetata sau o bere rece din partea casei, un pahar de vin alaturi de pestele comandat sau oferte de tipul 1+1; indiferent de preferinte, utilizatorii pot intotdeauna sa gaseasca o oferta care sa li se potriveasca.
  • sansa de a descoperi primul noutatile din restaurantele din grupul City Grill, de la feluri de mancare noi in meniu la oferte speciale din locatii.
  • posibilitatea de a comanda masa la pachet sau in restaurant direct din app, in restaurantele Pescarus, Trattoria Buongiorno Primaverii si City Grill Baneasa.
  • posibilitatea de a manca chiar daca nu ai bani la tine – asta pentru ca orice utilizator isi poate stoca datele cardului in aplicatie si poate face apoi plati direct din aceasta, scanand nota de plata din restaurant. Stocarea si siguranta datelor sunt asigurate de Raiffeisen Bank, banca partenera pentru aceasta solutie de plata.
  • puncte extra pentru un stil de viata sanatos – prin parteneriatul cu bratara FitBit, utilizatorii care isi sincronizeaza bratara cu aplicatia si alearga 20 de km lunar primesc inapoi 15% din fiecare nota de plata sub forma de puncte valorice (1 punct = 1 leu), puncte ce pot apoi fi folosite la vizitele in restaurant.
  • Pentru clientii care obisnuiesc sa manance pranzul in restaurantele grupului, la 5 pranzuri savurate, al 6-lea este din partea casei. Din categoria noutati, acum exista si acest sistem de contorizare care aduce clientului un pranz gratuit in restaurantul lui preferat.

De la lansarea sa in 2013, Out4Food, programul de fidelizare cu beneficii reale, a adunat 70.000 de abonati activi, peste jumatate dintre acestia fiind utilizatori ai aplicatiei. Out4Food genereaza in jur de 1000 de vouchere consumate lunar si, cum ofertele se schimba tot lunar, inseamna ca aproape 1000 de persoane se bucura in fiecare luna de cadourile si ofertele City Grill. Luna de luna, 1.200 de oameni aleg sa isi reserve masa prin aplicatie, numarul acestora fiind in continua crestere, pe masura ce smartphone-urile devin indispensabile vietii noastre de zi cu zi.

Proiectul „Out4food” a adus grupului City Grill doua premii pentru inovatie, aplicatia fiind nominalizata in diverse evenimente HoReCa sau de tehnologie.

Despre City Grill

De 13 ani pe piata si unul dintre cele mai mari retele de restaurante din Romania, grupul  City Grill numara in prezent aproape 18 unitati, de diferite categorii. Astfel, City Grill are in portofoliu 5 dintre cele mai faimoase si mai pitoresti locatii istorice devenite restaurante: Restaurant Hanu’ lui Manuc, Hanu’ Berarilor (Casa Soare si Elena Lupescu), Caru’ cu Bere si Pescarus, precum si 6 restaurante Trattoria Buongiorno si 7 restaurante City Grill/City Cafe.

Pentru detalii: Irina Achim
i.achim@chapter4.ro
0740 081 112

Save

Save

Save

Save

Data actualizarii: 12/09/2017