Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors,...

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Vara e grea  in oras pentru cei intre vacante sau care nu pot calator...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru i...

Afiseaza

Out4Food, aplicatia care te ajuta sa economisesti timp si bani cand iei masa in oras

Pentru cei care nu au pranzul la pachet, sa ia masa in oras e deja o obisnuinta, iar pentru cei care nu se pricep la gatit, cina la restaurant nu mai are nevoie de o ocazie speciala. De fapt, pentru multi bucuresteni, o masa la restaurant este un mijloc placut de a-si petrece timpul, iar aplicatia Out4Food a fost creata special pentru ei, ca sa le faca aceste iesiri si mai frumoase.

Out4Food e un program de fidelizare unic, singurul din Bucuresti care ofera atat de multe beneficii clientilor sai si tot singurul care ofera sansa bucurestenilor de a se bucura de oferte si reduceri in 18 restaurante, localuri cu specificuri diverse. Desi a fost lansata in 2013, varianta actuala a aplicatiei este in cea mai generoasa forma a sa, utilizatorii Out4Food primind vouchere de consumatie, reduceri, puncte care devin bani si alte facilitati care sa-i ajute sa economiseasca timp si bani cand iau masa in oras.

Mai exact, Out4Food reprezinta programul de fidelizare lansat de grupul City Grill in 2013 din dorinta de a le oferi clientilor sai o experienta cat mai placuta in toate restaurantele sale, aceasta traducandu-se prin beneficii precum gratuitati, promotii speciale, dar si un plus de usurinta in a rezerva o masa sau a plati nota.

Out4Food vine sub forma unei aplicatii disponibile atat pentru iOS, cat si pentru Android, dar si sub forma unui card pe care oricine il poate cere in restaurantele din grupul City Grill. Cea mai noua forma a aplicatiei Out4Food, versiunea 3.0 din 2017, vine cu si mai multe beneficii pentru cei care descarca si instaleaza aplicatia.

Care sunt cele  mai noi si mai interesante beneficii de care au parte utilizatorii Out4Food? E simplu:

  • utilizatorii pot avea parte de o masa gratuita: scanand nota de plata, 10% din valoarea fiecareia se transforma in puncte, unde 1 punct = 1 leu, puncte ce pot fi apoi folosite la achitarea notelor viitoare, total sau partial.
  • posibilitatea de a rezerva in doar 10 secunde o masa in restaurantele grupului City Grill direct din aplicatie.
  • vouchere cadou care pot insemna o inghetata sau o bere rece din partea casei, un pahar de vin alaturi de pestele comandat sau oferte de tipul 1+1; indiferent de preferinte, utilizatorii pot intotdeauna sa gaseasca o oferta care sa li se potriveasca.
  • sansa de a descoperi primul noutatile din restaurantele din grupul City Grill, de la feluri de mancare noi in meniu la oferte speciale din locatii.
  • posibilitatea de a comanda masa la pachet sau in restaurant direct din app, in restaurantele Pescarus, Trattoria Buongiorno Primaverii si City Grill Baneasa.
  • posibilitatea de a manca chiar daca nu ai bani la tine – asta pentru ca orice utilizator isi poate stoca datele cardului in aplicatie si poate face apoi plati direct din aceasta, scanand nota de plata din restaurant. Stocarea si siguranta datelor sunt asigurate de Raiffeisen Bank, banca partenera pentru aceasta solutie de plata.
  • puncte extra pentru un stil de viata sanatos – prin parteneriatul cu bratara FitBit, utilizatorii care isi sincronizeaza bratara cu aplicatia si alearga 20 de km lunar primesc inapoi 15% din fiecare nota de plata sub forma de puncte valorice (1 punct = 1 leu), puncte ce pot apoi fi folosite la vizitele in restaurant.
  • Pentru clientii care obisnuiesc sa manance pranzul in restaurantele grupului, la 5 pranzuri savurate, al 6-lea este din partea casei. Din categoria noutati, acum exista si acest sistem de contorizare care aduce clientului un pranz gratuit in restaurantul lui preferat.

De la lansarea sa in 2013, Out4Food, programul de fidelizare cu beneficii reale, a adunat 70.000 de abonati activi, peste jumatate dintre acestia fiind utilizatori ai aplicatiei. Out4Food genereaza in jur de 1000 de vouchere consumate lunar si, cum ofertele se schimba tot lunar, inseamna ca aproape 1000 de persoane se bucura in fiecare luna de cadourile si ofertele City Grill. Luna de luna, 1.200 de oameni aleg sa isi reserve masa prin aplicatie, numarul acestora fiind in continua crestere, pe masura ce smartphone-urile devin indispensabile vietii noastre de zi cu zi.

Proiectul „Out4food” a adus grupului City Grill doua premii pentru inovatie, aplicatia fiind nominalizata in diverse evenimente HoReCa sau de tehnologie.

Despre City Grill

De 13 ani pe piata si unul dintre cele mai mari retele de restaurante din Romania, grupul  City Grill numara in prezent aproape 18 unitati, de diferite categorii. Astfel, City Grill are in portofoliu 5 dintre cele mai faimoase si mai pitoresti locatii istorice devenite restaurante: Restaurant Hanu’ lui Manuc, Hanu’ Berarilor (Casa Soare si Elena Lupescu), Caru’ cu Bere si Pescarus, precum si 6 restaurante Trattoria Buongiorno si 7 restaurante City Grill/City Cafe.

Pentru detalii: Irina Achim
i.achim@chapter4.ro
0740 081 112

Save

Save

Save

Save

Data actualizarii: 12/09/2017

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.