Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

1 comentarii

Am făcut un sondaj, i-am întrebat pe oameni ce ar face cu banii dac...

3 comentarii

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

2 comentarii

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Pivnița din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticult...

Crama veche din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Vitic...

Crama nouă din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Vitic...

Berăria Gambrinus - latura nouă, din strada Ion Brezoianu, legată d...

Lacul Floreasca și împrejurimile cu vedere de pe terasa restaurantul...

Chef Ionuț Gheorghe are 35 ani și a absolvit liceul și școala de b...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Afiseaza
comentarii

„To my not so imaginary Friend from the other side of the Pond, known by name as Greenwood, or David, for the connaisseurs, who claims himself as a Logistic, but being too busy being human. Ave!”

Well, this is a fake story about a fake life, like the ones you get from comics. There are no heroes and nothing alike, there is only me, my memories, dreams and the other stuff that is not such important.

Each morning I wake up, put my feet in my slippers and start the day as so there where not be another one. Going downstairs, seeing Mrs Ostergaard (this is the name of one of my former Bosses – I had a lot of these – that I cannot imagine in other circumstance than being a cashier – wishful thinking, you may say, but think twice, you never know when is happening), by Danish descend, sitting tight over the machine that counts money (you are welcomed to say it better as long as you are proficient at a professional level in English, but it is my imaginary restaurant, and I do what I want with it), saying that sleepy „Good Morning, Sir”with that awful accent, unbearable by the time. But that’s it. Soon, while recovering myself from the pile of pots laying lazy on the first floor, I started to put some order – this is debatable, as long as my wife truly believes that I cannot possibly ever meet the job requirements – what job and which requirements is also debatable, but let’s not stick on that, because it will be a awfully long run – into the mess that is downstairs. I don’t really know what downstairs I’m talkin’ about, but, anyway, is something that lies down, somewhere. Remember it’s a dream. Yeah, my life is one of those.

Once, my descend from the Floor (which one is still a mystery, at least for me) to the downstairs is made, I am happy. Should I? I mean going down is not the happiest moment of someone’s life, but never mind. Did I got to the base floor? Well, if not, I cannot pass to the arrangement of the chairs and tables and to clear the mess also from the kitchen. Usually I arrange the objects from somewhere else – and do not tell my wife about it, she still believe that I cannot organize anything at all, but she is seeing only the empty side of the whatever – but is not my fault, I am droping out of the where ever I am into this morning mess and I have to write an article because I made a stupid promise.

The story is that I always dream to have a small restaurant: three tables and seven chairs, plus that tin cover over the bar. To serve clients, thirsty, weary, after a long way or after the night shift, looking for a booze and some quiet time.

This article is also dedicated to Mr. George Butunoiu in respecting a promise that I made to write something about a restaurant, and knowing nothing about others restaurants I made up myself. Hope that the gourmet inside him will have the last word. This is the perfect article that anyone can dream of: it has nothing, no idea, no charm, no relevance. In this respect I accepted publishing offers from Washington Post.

And YES George, a real gourmet don’t have to taste a dish to say that is exceptional.

Ave! Till next time.

Data actualizarii: 09/09/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close