Resstaurante si alte localuri cu servicii care au lasat o amintire placuta

Ord. dupa

Reîntoarcerea lui Prime Steaks & SeafoodPrimul Prime (ὠ...

POT și inovațiile sale... :(Ambianța plăcută, aerisită, foar...

2 comentarii

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătatePrimu...

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta...

3 comentarii

Blue Margarita, un restaurant sud-american adevăratBlue Marga...

Nu mergeți la Teheran cu femeia dacă sunteți încă în faza premer...

1 comentarii

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

Le Bistrot Francais are un nou mare chef!Aristocratic elegantu...

10 comentarii

La Taifas in pandemieAm revenit La Taifas in plina pandemie, cand ...

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

1 comentarii

Angelica Ilie a inceput sa faca si bucatarie fina la Pata Negra.Am...

3 comentarii

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte m...

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

1 comentarii

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

12 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita everA...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

1 comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipsterCPWHF inseamna Coffe...

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

ZenSushi din Dorobanti, un restaurant in care ma simt tare bine......

1 comentarii

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

2 comentarii

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristoc...

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

14 comentarii

ZEN Garden - Trag nadejdea ca doamnele de la Zen Garden vor reda intr-...

1 comentarii

Trofic: a bohemian eatery, une mangerie boeme, cum s-ar spune...Am...

1 comentarii

Belli Siciliani - Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film it...

12 comentarii

Grai, un nou nume pe lista scurtă a restaurantelor cu Noua Bucătări...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Garden Cafe de la Crowne Plaza

Crowne Plaza Pine and La Veranda al lui George Copos

Crowne Plaza e unul dintre cele câteva hoteluri de lux ale Bucureștiului, lângă un alt hotel, mult mai mare ca înălțime, dar cu mai mică faimă, Hotel Ramada Plaza. Crowne Plaza e foarte cunoscut pentru saloanele sale de evenimente și pentru grădina pe care niciun alt hotel din centru nu o are, și nici nu ar putea-o avea vreodată.

Restaurantele sale au fost mai puțin cunoscute până acum. Fiind departe de hot-spot-urile mondene și având puține centre de business în apropiere, nu te suiai în mașină ca să mergi până în Poligrafiei ca să mănânci la Citronelle – cum s-a numit restaurantul lor o bună bucată de vreme. Chiar dacă mâncarea era destul de bună, însă cam neutră, echidistantă, fără ceva care să-i individualizeze într-atât încât să își facă clienți fideli, recurenți.

Dar inaugurarea de curând și chiar alături a Ana Tower, unul dintre cele mai mari și mai spectaculoase turnuri de birouri din zonă, și chiar din București, a repus restaurantele de la Crowne Plaza în atenția corporatiștilor bogați și a celor mereu în căutare de terase largi și verzi și cu mâncare fină.

George Copos – fiindcă el e stăpânul a tot ce există în bucata aceea înverzită de oraș – a profitat de pandemie ca să renoveze și să repoziționeze restaurantele pentru noua clientelă. Pe hârtie ar fi mai multe localuri la Crowne Plaza, însă pot la fel de bine să fie considerate ca unul singur, cu atât mai mult cu cât separarea fizică dintre ele e mai mult imaginară. Și așa le-am și grupat aici, pe site, în unul singur, chiar sub numele hotelului.

Pine Restaurant & Terrace & La Veranda

Superba terasa de sticlă de jur împrejur se cheamă La Veranda, fiindcă chiar asta și este. Un restaurant elegant, cu etichetă, cu meniul a la carte integral, bucătărie internațională clasică, preponderent mediteraneană. Din verandă ieși pe o foarte frumoasă terasă descoperită înverzită, pe care au chemat-o Pine Restaurant & Terrace, cu un meniu ceva mai restrâns la prânz, pentru corporatiștii grăbiți să se întoarcă să facă bani.

Dar dacă nu te zorește nimeni, de pildă dacă ai reușit să-i pui pe alții să facă bani pentru tine, un scenariu interesant ar fi mutarea după masă pentru cafea, lichioruri și coniacuri fine la Crown Cafe Bar, în curtea interioară, în care îți poți fuma trabucul într-un fotoliu, prefăcându-te că te gândești la lucruri importante.

Pine Garden Cafe

Însă ramura mai ecologistă a clientelei are o alternativă infinit mai spectaculoasă: Pine Garden Cafe! Un adevărat parc în care domnul George Copos, mare iubitor de natură, cum îl știu cei apropiați, a amenajat o grădină de vară, o cafenea cu câteva lucruri mai simple de mâncare și multe băuturi chiar pe iarbă, sub niște copaci mari ca din pozele National Geographic. Asta când nu sunt evenimente mari acolo, desigur, pentru că acesta este rolul parcului. Însă și atunci poți încerca – spui că ești unul dintre invitați, și te mai poți alege și cu un desert și o băutură pe gratis, dacă nu se prinde nimeni… 😊

Meniul e destul de cuminte la Pine Restaurant & Terrace / La Veranda, fără excese de creativitate. Bucătărie internațională clasică, din cea cu influențe mediteraneene. Mâncărurile cunoscute, de mijloc, cu care mergi la sigur către cât mai multe gusturi. Produse și ingrediente de calitate, și peștele, carnea, legumele, gătite și prezentate bine, cu atenție pentru detalii.

Serviciul bun, așa cum e la toate hotelurile de lux, cu oameni bine aleși și învățați să facă ce trebuie. Siguri pe ei, cu dialog, rapizi și eficienți. Prețurile măricele, dar rezonabile și normale pentru un restaurant de hotel de lux, în care nu poți avea vreo surpriză neplăcută, de oricare fel ar fi ea.

Crowne Plaza a devenit acum un restaurant de pus pe listă, mai ales vara, cu marele lui parc, cum rar se întâmplă vreunui restaurant să aibă. Iar combinația parc – terasă – mâncare bună e încă și mai rară… (GB – iunie 2021)

Bucătăria mediteraneană Pine & La Veranda de la Crowne Plaza

Pine, restaurant cu terasa la Bucuresti

Saloanele și terasa Pine & La Veranda

Lobbyul hotelului Crowne Plaza

Head Chef restaurantele Crowne Plaza Bucuresti

 

Data actualizarii: 29/08/2021

Crowne Plaza Hotel (Pine & La Veranda)  - Bd. Poligrafiei, nr. 1 (Hotel Crowne Plaza)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close