Restaurantele Restocracy cu bucatarie chinezeasca

Ord. dupa

Cel mai bun si mai frumos restaurant chinezesc de pana acumZen Gar...

1048 vizite

Un restaurant chinezesc cu mancare buna, curat si corect.Nan Jing,...

645 vizite

Mancare chinezeasca sub iedera, langa o mare casa...PengYou e un m...

270 vizite

Fosta vedeta a restaurantelor chinezesti din Bucuresti, care incearca ...

377 vizite

Mancare cu zaharHong Kong e un mic restaurant chinezesc pe Calea G...

469 vizite

43 de pagini A3 in meniu numai cu mancareaPeking Duck e un restaur...

231 vizite
Afiseaza
vizualizari

Un restaurant chinezesc cu mancare buna, curat si corect.

Nan Jing, restaurantul chinezesc de la parterul hotelului Minerva, de unde incepe Dumitru Lemnea din bulevardul Lascar Catargiu, e acolo de zeci de ani, de pe vremea comunistilor. Atunci era singurul restaurant chinezesc din Bucuresti; apoi au venit si altele, insa tot Nan Jing era socotit cel mai bun, o vreme indelungata, de catre majoritatea celor care stiau ce se intampla pe piata gastronomiei Capitalei. Acum nu cred ca e cel mai bun restaurant chinezesc din oras, insa, oricum, a ramas in top.

Nan Jing s-a mutat la strada, au facut o terasa acoperita chiar pe bulevard, dupa ce multa vreme fusese in extrema cealalta, in capatul holului dinspre Lemnea. Arata bine, e curat si ingrijit, dupa normele unui lux din alte vremuri.

Meniul e destul de bogat la Nan Jing, cu mancarurile stiute dintotdeauna, cam ce te-ai astepta sa gasesti la ei, de altfel. Mancarea a fost buna, preturile normale.

Serviciul, insa, a iesit mult in evidenta, cu chelneri si chelnerite din alte vremuri, unii acolo de zeci de ani, probabil. De noi s-a ocupat o doamna adorabila, bine-dispusa si in forma, cu o grija naturala, chiar mamoasa cu noi, a facut sa ne fie foarte bine la ei.

Nan Jing e, deci, un restaurant chinezesc bun si corect, fara surprize, cinstit si la locul lui, o alegere sigura pentru cei care vor sa manance intr-o zi asa ceva. (GB – martie 2017)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Topul restaurantelor din Bucuresti acum un sfert de secol

Un cititor al Restocracy mi-a trimis un top al restaurantelor din Bucuresti de acum 26 de ani, deci la foarte scurt timp dupa Revolutie, cand abia de apareau restaurantele private. De aceea, acesta es...


Nan Jing

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.