Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Unul dintre putinele restaurante bune ale Bulevardului Decebal

Pad Thai e o mancare traditionala asiatica, de origine thailandeza, de unde ii vine si numele. Sunt paste de orez cu diverse alte lucruri in ele.

Padthai e un restaurant din Bucuresti, pe Bulevardul Decebal, care se prezinta ca fiind un restaurant cu specific asiatic, cu mancare japoneza, indiana si thailandeza, deci ceva mai generalist decat ii sugereaza numele, scris legat, intr-un singur cuvant.

Padthai e aproape de Piata Alba Iulia, nu chiar pe Decebal, ci putin mai in spate, pe o straduta care porneste din marele bulevard, fata in fata cu restaurantul turcesc Turquoise.

Padthai e un restaurant destul de mic, au un salon si o terasa la parterul unui bloc, cu o terasa in fata, care pare sa fie placuta vara. Amenajarea e minimalista, cu strictul necesar, cum se vede in poze.

Mancarea a fost buna la Padthai, in general. Am luat niste aperitive cu calamari, creveti tempura si pastaile acelea verzi cu sare si usturoi, edamame, destul de bune; supa cu lapte de cocos si creveti a fost foarte buna, gyoza bune, de asemenea, desi cam sarate, si pastele pad thai mult prea condimentate si, mai ales, sarate, de nemancat din cauza asta.

Serviciul a fost bun, cu un om amabil si dornic sa ne explice ce aveam in farfurie. Cred ca era sef, daca nu chiar patronul Padthaiului. A durat destul de mult pana ne-a adus mancarea, de obicei in restaurantele cu specific oriental, fie el din Orientul Apropiat sau din cel Indepartat, nu astepti atat de mult.

Preturile rezonabile la Padthai, cu 100 de lei poti manca bine. Erau si cativa clienti, nu multi.

Padthai e, cu siguranta, unul dintre putinele restaurante bune ale Bulevardului Decebal si ale partii aceleia indepartate de centru a Bucurestiului, si ar trebui sa fie un punct de referinta pentru multi dintre cei care locuiesc sau lucreaza acolo. Sper sa le mearga bine, s-au starduit sa faca mancare buna si cred ca muncesc mult in bucatarie pentru ea. (GB – octombrie 2017)

Data actualizarii: 07/09/2018

Padthai  - Bd. Decebal, nr. 3 (Piata Alba Iulia)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close