Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din Parcul Herastrau

Ord. dupa

Adamo by MRS Residence și dedublarea La FattoriaÎn iulie s-a des...

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica.Be...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OKAm revenit la Casa d...

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul HerastrauCom...

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il num...

Face Kusin este un restaurant si club situat in Piata Presei Libere, n...

Fratelli (Herastrau) este un restaurant cu specific international situ...

Am scos Funky Lounge Herastrau de pe lista restaurantelor serioase Am...

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

De ce găsesc pe Hare tot timpul gol când nu e vară afară, să stea...

Hiro Bay, jungla urbană din Parcul HerăstrăuHiro Bay e un resta...

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asaAu fost ...

Il Calcio Ristorante - Un restaurant care rezista cu luxul unei genera...

Il Locale -  Daca nu cresti intr-un an...Un an de zile nu e o per...

Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o ...

It Cucina: oare ce or fi vrut sa spuna cu “our Michelin star chef”...

La Boschetărie, cantina HerăstrăuluiS-au chemat Patru Anotimpur...

La Brasserie, un restaurant conservatorLa Brasserie e neschimbat, ...

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

O altă La Fattoria, nou-nouță, mai bună decât cea de dinainte...

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac!Cred ca sunt aceiasi ca...

Atentie, Meadows, acela e un loc fara noroc!Abia ne-am asezat la m...

Pescarus nu e genul meu de restaurant, insa nu pot sa nu-i felicit! ...

Stadio Park au ales segmentul popularAu fost mai multe restaurante...

Trattoria Il Calcio H, cea mai proasta mancare dintre multele lor rest...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

Zexe Herăstrău este un restaurant cu specific românesc modern (desc...

Afiseaza

Adamo by MRS Residence și dedublarea La Fattoria

În iulie s-a deschis Adamo pe Șoseaua Nordului, în locul lui La Fattoria. Care s-a redeschis și el, aproape în același timp, dar acum ceva mai aproape de lac, lângă Isoletta, unde era înainte restaurantul turcesc Harem.

Au făcut multe renovări, au schimbat și configurația salonului, au reamenajat terasele. Totul arată foarte bine acum – adică mult mai bine decât era înainte, la La Fattoria. Terasa din spate e acoperită, e foarte mare, au aproape 300 de locuri în tot restaurantul.

Nu-mi mai aduc aminte meniul de la La Fattoria, și nici chelnerii, mă duceam foarte rar acolo pentru că nu-mi plăcea de ei – nici mâncarea, în mod special, și nici serviciul. De aceea nu pot confirma sau să-i contrazic pe cei care spun că noul Adamo by MRS Residence, pe numele lui complet, a preluat aproape integral si meniul și personalul de la predecesorii săi.

Cât privește mâncarea aceea din bucătăria tradițională italiană, nu denumirea ei sau rețeta fac diferența, ci calitatea produselor și a ingredientelor. Și, mai ales, priceperea și seriozitatea chefului. Adamo par să nu facă compromisurile celor de dinainte. Mâncarea e bună, în general, bine făcută și prezentată. Supa de praz, puțin cam sărată, nu e încă specialitatea bucătarului, dar sper să învețe repede cum se face, că nu e greu. Și să nu mai ardă crutoanele. Porcul Mangalița a fost bun. Pastele mie mi-au plăcut, însă lui Bogdan mai puțin…

Banii

Prețurile foarte mari, făcând din Adamo unul dintre cele mai scumpe restaurante din București – cam la fel cum e și La Fattoria acum. Au duplicat meniul, pentru moment, dar au avut grijă să nu replice și prețurile. Așa că o supă de pește costă 91 de lei la Adamo, dar numai 90 la La Fattoria. Prin urmare, e bine să vă asigurați că aveți pe card cel puțin 5, 600, 700 de lei când mergeți acolo cu gândul la o masă în doi, cu o sticlă de vin bun.

Adamo by MRS Residence e un restaurant bine făcut, de către niște arhitecți buni, cu materiale și mobilier de calitate, cu banii unor oameni care știu bine cum merg lucrurile în această industrie. Dacă ei au făcut un restaurant scump, înseamnă că știu sigur știu că vor fi destui bucureșteni încântați să mănânce mâncare scumpă. Așadar, Adamo va fi alt restaurant de succes al marelui Parc Herăstrău… (George Butunoiu – iulie 2021)

Bucătăria Adamo by MRS Residence
Salonul Adamo
Adamo by MRS Residence și marile sale terase
Data actualizarii: 06/12/2022

Adamo by MRS Residence  - Sos. Nordului, nr. 1C (Parcul Herastrau)

 • Violeta :

  Nu sfătuiesc să vă riscați cu acest restaurant ptr ca deși aveam rezervare în restaurantul din partea de sus ne au așezat pe terasă lângă geam unde era ff rece și mult fum. Deși am solicitat să fim mutate nu au făcut acest lucru nici ospătarul/ picolița care ne au servit nici și șeful de sală! Atitudine urata din partea prrsonalului iar preparatele nu au excelat deși prețurile sunt pe măsură zonei de nord a Capitalei! Mare dezamăgire așa ca Nu Va Riscați !

 • George :

  Mancam inainte la Fattoria. Acum mananc si la Fattoria si la Adamo. Ospatarii s-au impartit intre cele 2 restaurante iar mie mi se par de treba.
  Cat despre mancare – buna. Preturi – nu as zice ca sunt mari – in conditiile in care compari cu vecinii de la Isoleta, Casa di David, Brasserie, Tuya….

 • Andreea :

  Am frecventat de mai multe ori restaurantul de cand s a deschis, impreuna cu sotul meu. Ne a placut absolut tot ce am incercat pana acum si cu siguranta vom reveni!

 • Bogdan :

  Experiența din aceasta seara de 12 august a fost departe de ceea ce ar trebui Intr-un astfel de loc: în primul rând este inacceptabil să nu poți să te înțelegi la masa din cauza muzicii, și două ce li s-au atașat atenția de câteva ori am renunțat să le mai zicem. Serviciul foarte prost, un ospătar a deranjat de 3 ori o persoana că sa aranjeze furculița și cuțitul obligând la ridicarea mâinilor in aer… La jumătatea consumării unei puteri de paste cu trufe care nu era aproape deloc parfumata, un alt ospătar m-a întrebat respectuos dacă îmi pare lua farfuria… Nu știu ce v-a făcut să apreciați ceva la experiența pe care ați avut-o, dar eu nici dacă îmi dau gratis masa nu mai calc pe acolo- doar la partea cu preturile va dau dreptate dar nu au nici o justificare… Slab