Resstaurante si alte localuri cu servicii care au lasat o amintire placuta

Ord. dupa

Reîntoarcerea lui Prime Steaks & SeafoodPrimul Prime (ὠ...

POT și inovațiile sale... :(Ambianța plăcută, aerisită, foar...

2 comentarii

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătatePrimu...

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta...

3 comentarii

Blue Margarita, un restaurant sud-american adevăratBlue Marga...

Nu mergeți la Teheran cu femeia dacă sunteți încă în faza premer...

1 comentarii

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

Le Bistrot Francais are un nou mare chef!Aristocratic elegantu...

10 comentarii

La Taifas in pandemieAm revenit La Taifas in plina pandemie, cand ...

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

1 comentarii

Angelica Ilie a inceput sa faca si bucatarie fina la Pata Negra.Am...

3 comentarii

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte m...

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

1 comentarii

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

12 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita everA...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

1 comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipsterCPWHF inseamna Coffe...

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

ZenSushi din Dorobanti, un restaurant in care ma simt tare bine......

1 comentarii

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

2 comentarii

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristoc...

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

14 comentarii

ZEN Garden - Trag nadejdea ca doamnele de la Zen Garden vor reda intr-...

1 comentarii

Trofic: a bohemian eatery, une mangerie boeme, cum s-ar spune...Am...

1 comentarii

Belli Siciliani - Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film it...

12 comentarii

Grai, un nou nume pe lista scurtă a restaurantelor cu Noua Bucătări...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Belli Siciliani – Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film italian cu sicilieni simpatici

M-am intors la Belli Siciliani ca sa mai prind terasa deschisa. E ca in filmele italienesti la Belli Siciliani, cu o actrita frumoasa si vesela in rolul principal (Amalia), care serveste clientii cu zambetul pe buze, cu sotul bucatar, Domenico, cu toate rudele in jur, cu Domenico Cel Mic, care serveste si el la masa, aduce sticlele cu apa minerala, cu pisicile peste tot… 🙂 Acum am luat o burrata, pe care o fac ei intr-o fabricuta pe care au deschis-o la marginea Bucurestiului, foarte buna, si o mancare cu paste de casa, fructe de mare si peste, buna si aceasta. Painea facuta de ei a fost excelenta. Cappuccino nu prea mi-a placut, si tin minte ca si datile trecute am zis la fel.

Restaurantul acesta italian cu specific sicilian, Belli Siciliani, e un personaj in sine in pestritul Bucuresti, e un loc pe care te bucuri sa-l gasesti asa cum este, si nu de mirare este ca l-am gasit plin de fiecare data. Belli Siciliani au mancare italieneasca traditionala, clasica, nu e locul aici pntru mancaruri fine sau sofisticate. Pentru acelea te duci in alta parte a Bucurestiului, aici mananci ce mananca si italienii de rand la ei acasa, in Sicilia… (GB – septembrie 2018)

Viata din Matasari care bate filmele cu sicilieni

Belli Siciliani e o mica vedeta a cartierului sau, pe la Matasari, acolo unde e deschis de ani buni. Am auzit si de la altii si am vazut ca e popular si in cele cateva, putine, dati in care am ajuns eu la ei, pentru ca nu e aproape de mine.

Ce se intampla acolo aduce a scena de film cu sicilieni, intr-adevar. Mai intai a ajuns un sicilian in Romania, cel mai mic dintre cei sase frati ai sai, apoi l-a adus si pe verii lui si pe alta parte din familie, s-au casatorit cu niste romance frumoase si s-au hotarat sa ramana aici, apucandu-se sa faca ce stiau si ei mai bine, adica mancare italiana traditionala.

Au luat o casa de pe Matasari, tot ca din filme (si Matasariul, si casa). Sunt mai multe corpuri de casa, lipite si pornind unul din altul, nu iti dai seama daca sunt mai multe camere sau etaje ale aceleiasi case, sau mai multe case cu o… (citeste tot)

Belli Siciliani, un restaurant italian cu specific sicilian in strada Matasari

Domenico Bellantoni Jr

Fetele de la Belli Siciliani

Fetele vesele de la Belli Siciliani, pasticceria siciliana pe strada Matasari in Bucuresti

 

Data actualizarii: 16/01/2023

Belli Siciliani  - Str. Matasari, nr. 47

  • Geilan :

    Cea mai scarboasa pizza. Nu este comestibila. Cel mai mizerbail restaurant! Totul plin de praf si murdar. Cea mai prosta experienta. Este primul restaurant pentru care scriu recenzii negative dar efectiv este scarbos. Preturile sunt foarte mari si imprevizibile. Nu se ofera bon/chitanta nimic…

  • Anonim :

    linkul pe care l-ati pus nu este de la site-ul restauramtului, ci de la un site porno :))) ce eroare nasoala

    • George Butunoiu :

      Multumesc pentru semnalare! Am schimbat in cel cu terminatia .ro si merge, duce unde trebuie. Adresele site-urilor sunt intotdeauna verificate cand sunt puse pe site, e greu de crezut ca doar a lor nu a fost. Ce s-o fi intamplat in cei 6 ani de cand a fost pusa prima informatie si pana acum, chiar nu stiu… George Butunoiu

  • Anonim :

    O experienta mai mult decat dezamagitoare. Nu as recomanda vreodata.
    Primul motiv pentru care am ales aceasta locatie a fost faptul ca au acele animalute, lucru destul de inedit in oras. Dar, acele animale nu au un spatiu adecvat pentru ele, broastele testoase merg pe acel ciment, ce o fi el.. nu exista spatiu verde, spatiul este mic si inghesuit pentru a putea lasa acele animale libere. Pe langa catei, broaste testoase, iezi, care traiesc in mediu neadecvat, apogeul a fost un iepuras care era aproape lesinat, vizibil not ok pe care il plimbau clientii din mana in mana.
    Al doilea motiv ar fi mancarea specifica… pe care am avut o ocazia sa o mananc de foarte multe ori in tara de oirigine. Antipasto – este mentionat gramajul de aproximativ 400 de grame – nu a avut 400 de grame nici macar cu farfuria si castronul care au fost aduse. Continutul acestora avand maxim 150-200 de grame. Pe langa ascest lucru, prosciuto crudo era alterat. Pappardele noci e speck – pastele au fost fierte cu mult timp inainte si doar incalzite, 2 nuci aruncate in farfurie, si 2 bucati de speck (care nu sunt foarte sigura ca era in regula ca si termen nici acesta). Nu as fi avut o problema cu preturile care sunt mari daca mancarea ar fi fost cat de cat ok.
    Si ca sa fie meniul ,,,complet,” servirea si personalul: ospatarii sunt niste persoane, impresia ar fi ca sunt tinute cu forta acolo, aduse din Italia care nu stiu sa vorbeasca limba romana dar refuza sa vorbeasca si limba italiana, practic nu vorbesc decat ceea ce vor ei, altceva nu inteleg sau nu vor sa inteleaga, pe nici o limba. Iar ,,patroana”…ea preia comenzi si recomanda mancare. Cel putin asa a fost cand am fost noi. Senzatia mea a fost ca am deranjat-o ducandu-ne sa ii facem consumatie acolo. Atitudinea este una de superioritate si efectiv de scarba fata de clienti.
    Dupa ceva discutii pentru a se putea plati prin card si nu cash, cum insista, cand am incercat sa discutam cu ea despre antipasto macar – unde era mancarea alterata, a intors spatele si a plecat pur si simplu.
    La alta masa, 2 baieti s-au ridicat pur si simplu dupa ce au primit mancarea si au plecat.
    Nu inteleg cum poate functiona, si mai mult decat atat, sa fie promovata, o astfel de locatie in anul 2022 fara ca nimeni sa nu faca nimic, ei sa apara la televizor ca si vedete sau ce sunt ei, nu sunt foarte la curent, am aflat ulterior.

  • Cristian :

    06.06.2021, am hotarat sa mergem la acest restaurant! Grava eroare! Mancare absolut mediocra, platoul prajit de peste si fructe de mare prntru 2 persoane, abia daca ajunge pentru o persoana…Aperitivul casei o mare teapa..ff scump si sarac…Pastele porcini cantitate foarte mica, ciuperci din conserva.., (toate gramajele difera fata de lista preturi)..Ca si noi dar probabil si altii, nu mai calcam in acest restaurant!! …o singura data in toata viata este deajuns! Printre mese se plinba un caine impreuna cu puii lui…regretam aceasta alegere..5 persoane 1000 lei si pleci de la masa nesatul si cu un gust amar…In aceste conditii NU RECOMAND ACEST RESTAURANT

  • Theodor Ion :

    We were advised to order the specialty of the house, which is pasta with 30 different types of cheese in the oven. The dish came with the most horrible presentation I have ever seen, wraped in two layers of aluminum foil and one layer of baking paper. After you open the aluminum foil and the baking paper you find 2 centimeters of liquid fat from all the cheese. Underneath the fat, you have the pasta that is so overcooked that it disintegrates in your fork. Absolutely shocking. My wife ordered pasta alla norma, which had nothing related to pasta alla norma. Just a portion of under cooked spaghetti with simple tomata sauce. No ricotta, no eggplant.
    Disappointing experience for a Sicilian restaurant.

  • Alina B :

    Customer service ZERO! Am rezervat o masa telefonic pentru o aniversare! Ajunsi in fata restaurantului era coada la intrare si inca mai veneau oameni care se asezau la rand. Si care in mod surprinzator aveau rezervata in prealabil o masa! Personalul ne-a indemnat sa asteptam pana se elibereaza o masa. Era vizibil ca nu se stie pentru cat timp, pentru ca cei mai multi oameni din interiorul curtii erau in proces de a comanda sau mancarea abia le fusese adusa pe mese. Dupa 15 min am plecat! Si da, nu vom mai reveni!

  • Un mancator :

    Mancare foarte slabă. Am mâncat 2 tipuri de lasagna foarte prost făcute. Parca era lasagna în ciorba. Nu avea pic de gust. Nu se simțea nici sare nici alt continent. De evitat . Teapa cat cuprinde

  • adrian :

    o teapa mare, plata cu card nu le merge niciodata.
    portia de cozze 600gr. in realitate nu are nici 200gr.
    evitati.

  • Andrei :

    O spelunca cu preturi enorme , ce am mancat (o pizza , un fel de mancare cu vinete la cuptor care pluteau intr-o balta de ulei si niste tagliatelle ragu) a fost in limite mediocre. Serviciu praf …Interior friguros ..Toaleta mizera . Nu stiu ce cauta in top , in oricare top

  • Dana_D :

    Servire mediocra; preparatele scumpe, de ex pestele, nu merita comandate, sunt nereusite; limitati-va la paste si pizza; nota de plata incarcata

  • Adi Poe :

    Am fost la ei pentru o pizza cu fructe de mare. Simplu si bun, ati zice, fiind sicilieni? Ba din contra. Blat crud, sos lipsa, trei scoici uscate pe post de fructe de mare. Iar pretul, cit trei pizza decente de oriunde altundeva. Oribil, oribil oribil. Am 110 kile, rar spre niciodata mi se intimpla sa nu golesc farfuria, dar pizza de la Belli Siciliani am lasat-o aproape neatinsa. Nu mai spun ca am stat o ora dupa o pizza care se face in 10 minute – adica vreo doua, la ce am primit eu.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close