Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Romania Ferragosto siciliano, marti, 14 august 2018.
Ferragosto este cea mai mare sarbatoare de vara italiana ce isi are originile din perioada imperatorului Augusto. O festivitatea romana ce avea loc in prima parte a lunii august si care celebra sfarsitul muncilor agricole iar poporul se distra dupa obositoarea munca la camp.Toate petrecerile se incheiau la data de 15 august. De aici si denumirea de Ferragosto (Feriae Augusti)

Meniul traditional de Ferragosto:

  • Antipasto sicilian cu salamuri, branzeturi, masline si muraturi siciliane
  • Foccacia cu parmezan
  • Pasta la cuptor cu sos ragu de carne
  • Orez cu noua branzeturi (productie proprie Casa della Mozzarella)
  • Berbec la proțap
  • Cannoli sicilieni cu ricotta dulce si alte dulciuri siciliane
  • Apa minerala si plata
  • Vin sicilian sec alb si rosu Terre Siciliane

La orele 18:00 se serveste cina cu mese intinse cu platouri de antipasto siciliano, pasta si risotto.

La orele 20:00 se incepe lupta in piscina cu balonase pline de apa . Totul la 10m de lacul Belciugatele pe o suprafata de 1 hectar de iarba verde cu sezlonguri, umbrele, divanuri.

La orele 22:00 incepe devorarea berbecului la protap, care in traditia siciliana trebuie sa fie un berbec castrat (il castrato).

La miezul noptii foc de tabara, foc de artificii si pepene verde la gheata pentru toti.

Sunt invitati si cantareti, chitare sau alte instrumente muzicale.

Accesul cu caini si pisici este liber.

Disponibil si loc de joaca pentru copii cu supraveghere .

Petrecerea incepe la orele 18:00 pana la 2 noaptea.

Locurile sunt limitate.

Pentru rezervari: 0727325565 (Comunicat de presa – august 2018)

 

Belli Siciliani

Belli Siciliani - Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film italian cu sicilieni simpatici M-am intors la Belli Siciliani ca sa mai prind terasa deschisa. E ca in filmele italienesti la Bel...

Data actualizarii: 08/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close