Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Afiseaza
comentarii

Sabatini Pizza & Restaurant se mândresc cu meniul lor kilometric

E deschis de mai bine de 5 ani, pe Alexandru Constantinescu, o stradă frumoasă aproape de Piața Domenii. Au o terasă cu multă verdeață, dar închisă destul de ermetic, așa că nu mai e o grădină, ci niște barăci din lemn cu niște plante pe unde a mai rămas loc liber. Pentru ceea ce își propune să fie, adică o terasă populară, arată destul de bine, totuși.

Se mândresc cu meniul kilometric cu 160 de feluri de mâncare. L-am întrebat pe chelner dacă el crede că un bucătar poate găti bine atât de multe feluri. A zis că da, desigur, dar nu cred ca a înțeles la ce mă refeream. Ciorba de văcuță într-un bol minuscul a fost cât de cât rezonabilă, dar niște pui cu orez și cu un sos țărănesc de bulion a fost submediocru. Mi-a părut rău că nu am luat o pizza, sigur aceea ar fi fost mai previzibilă. Chelnerul a fost foarte OK, mi-a plăcut de el. Clienți erau destui, datorită și rarității extreme a restaurantelor bune în zonă, fără îndoială. (George Butunoiu – iunie 2023)

Un restaurant care lipsea la Domenii

Sabatini Pizza & Restaurant de la Piata Domenii e un restaurant nou al Bucurestiului, si am vazut pe site-ul lor ca e al treilea, dupa alte doua, Sabatini Pizza & Restaurant Basarabia si Sabatini Pizza & Restaurant Tei.

Acesta, Sabatini Pizza & Restaurant Domenii, a fost deschis in vara lui 2017 intr-o frumoasa casa de pe Alexandru Constantinescu, acolo unde se termina in Ion Mihalache, la Piata Domenii. Casa e mica, fara etaj, insa gradina e mare si foarte frumoasa. Si au reusit sa mai construiasca un fel de marchiza intr-o parte a curtii, au facut o terasa acoperita, cu pereti de sticla, foarte frumoasa si de efect.

Si cred ca si iarna toata lumea sta tot pe terasa, era pliba cand am ajuns noi, iar inauntru nimeni. Nu au ventilat marchiza, era foarte cald inauntru si nu prea agreabil de la lumea inghesuita, mirosea puternic a mancare de cantina, insa clientii pareau ca se simt in largul lor, mai ales ca veneau in grupuri si aveau chef de vorba. Scaunele foarte incomode pe terasa, nu stiu cum or fi inauntru.

Sabatini Pizza & Restaurant e un restaurant cu pizzerie, desigur, bucataria italiana traditionala, populara, felurile de mancare arhicunoscute, meniu cuminte, cu descrieri scurte, seci, in care sunt enumerate produsele si ingredientele, si cam atat.

Am luat un salau file, destul de bun, garnitura de spanac asa si asa; orezul bunicel, pastele bune, dar cu niste fasii de piept de pui la gratar peste ele, cam fara noima; si niste creveti cu un sos de bulion destul de iute, erau buni, daca dadeai bulionul deoparte.

Preturile destul de rezonabile, fata de cantitatea mancarii si fata de gustul mai bun decat te asteptai la inceput, cand vedeai atmosfera de cantina. Pentru ca Sabatini Pizza & Restaurant Domenii e un fel de cantina, la pranz, pentru corporatistii de la companiile din zona, care oricum nu au multe optiuni la indemana. Erau multi, am vazut ca faceau si coada la intrare ca sa ocupe un loc…

Nu stiu cum e pizza la Sabatini Pizza & Restaurant Domenii, data viitoare cand ajung in zona ma opresc si iau una. Sabatini Pizza & Restaurant e un restaurant corect, cu preturi decente si u o gradina foarte frumoasa – atractia localului in vremurile mai calde, fara indoiala… (GB – decembrie 2017)

Sabatini în 2023

Sabatini Pizza & Restaurant în 2017

 

Data actualizarii: 02/07/2023

Sabatini Pizza & Restaurant  - Str. Alexandru Constantinescu, nr. 9 (Piata Domenii)

  • Marius :

    Jenant!!! Vand un Sprite cu 12 lei la 250 ml. Ce fac oare astfel incat sa justifice acest adaos? La mancare poti sa ceri pentru ca aduci un aport. Dar la un Sprite?

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close