Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Crama Conacului Hagianoff de pe Domeniul Manasia, candva cu o capacitate totala de depozitare de 1 milion de litri, a fost zidita din caramida produsa in fabrica proprie – Koska & Hagianoff. Astazi crama se intinde pe o suprafata de 1000 de mp si a fost reconditionata pentru a gazdui degustari de vinuri, evenimente personale sau corporate.

De fapt, putem spune ca sunt doua crame pe Domeniul Manasia. Crama cea Mica de la subsolul Conacului Hagianoff e in intregime restaurata si arata acum ca o adevarata sala de muzeu. Crama cea Mare e intr-o cladire anexa Conacului Hagianoff, care este si ea in curs de restaurare. Cele doua sunt legate printr-un tunel subteran in care sunt butoaiele „mici”, de cate 5,000 de litri fiecare. Si sunt multe, dupa cum se vede in poze. In Crama cea Mare au butoaie ceva mai „marisoare”, de cate 11,000 de litri fiecare! Toate din lemn vechi de stejar…

Crama cea Mica

Crama de la Conacul Hagianoff, Domeniul Manasia

Crama cea Mare

Crama de la Conacul Hagianoff, Domeniul Manasia

Data actualizarii: 22/09/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close