Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Afiseaza
comentarii

Sambata, 18 noiembrie 2017, a avut loc finala concursului culinar Arena Bucatarilor, organizat de Selgros Cash & Carry, in cadrul Romhotel din Bucuresti. Cei opt finalisti din aceasta editie au fost: Vasilica Marinica Bejenaru (Restaurant Coresi Business Lunch – Brasov), Roxana Blenche (La Strada Bistronomie – Brasov), Gheorghe Bulbuc (Restaurant Chef Galerie Iași), Emanuel Mocan (Meron Victoriei – București), Daniel Nistor (Kasho Lounge – Brasov), Gheorghe Rusu (Restaurant Boema – Bacau), Laszlo Szabolcs (Gio San’tu Pub – Bucuresti) si Cesar Alonso Velasquez Baez (5ensi – București). In aceeasi zi, incepand cu orele 19.00, in cadrul Clubului Biavati din Capitala a avut loc Gala si Festivitatea de Premiere a editiei din acest an.

Marele Premiu a fost castigat de catre Chef Emanuel Mocan de la restaurantul Meron Victoriei din Capitala, lui revenindu-i si onoarea de a reprezenta Romania la Concursul international culinar Les Chefs en Or, desfasurat in Franta. De aminit ca, pe cand avea 18 ani, Chef Emanuel Mocan a castigat medalia de aur la categoria junori a prestigiosului concurs culinar Les Chefs en Or, la care va urma sa participe ca senior.

Gala a beneficiat si de momente artistice deosebite, atmosfera fiind intretinuta de Marcel Pavel, Dan Bitman, dar si de Chef Antonio Passarelli, cel care a si interpretat in duet (cu Marcel Pavel) piesa italiana „O sole mio”. (Daniel Catoi – noiembrie 2017)

Data actualizarii: 19/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close