In aceasta sectiune veti gasi materiale de prezentare ale sponsorilor Restocracy, cei care ne sprijina sub diferite...

Ord. dupa

Barilla este o afacere de familie din Italia ce activează pe pia...

De aproape 20 de ani dezvoltam cu pasiune si integritate solutii infor...

Povestea Grundig începe acum mai bine de 70 de ani, în 1945, odată ...

Cine suntem:Suntem hipMenu, o aplicație de livrări mâncare disp...

Climat unic, sol fertil, teren deluros in apropierea raului Nistru au ...

Afiseaza
comentarii

Povestea Grundig începe acum mai bine de 70 de ani, în 1945, odată cu prima noastră reușită: radioul Heinzelmann. Încă de pe atunci am înțeles că suntem pe drumul cel bun: prin produsele noastre cu standarde excepționale de calitate, viața de zi cu zi a continuat să devină mai plăcută.

În prezent, Grundig produce o gamă variată de electrocasnice și electronice prin al căror design elegant, ce nu se demodează niciodată, se reflectă filosofia noastră. Folosirea produselor Grundig nu este doar facilă, ci și o reală plăcere.

Designul e conceput pentu a-ţi transforma casa într-un spațiu nu doar intuitiv din punct de vedere funcțional, ci și rafinat, întotdeauna în tendințe. Grija de care dăm dovadă față de tine se reflectă de asemenea în grija și responsabilitatea noastră față de natură și resurse. Încă din etapa de proiectare,  ne asigurăm că electrocasnicele Grundig îndeplinesc criteriile de sustenabilitate, fără a face rabat de la calitatea confortului tău.

Produsele Grundig sunt un adevărat răsfăț pentru simțuri, fiind special concepute pentru a-ți oferi exact soluțiile pe care le cauți. Nu credem în inovația doar de dragul inovației, ci ne interesează să înțelegem ceea ce contează cu adevărat pentru tine – funcții utile și ușor de utilizat, care răspund perfect nevoilor tale și se potrivesc perfect  în locuinţa ta.

Ne asigurăm că fiecare componentă funcționează impecabil și de aceea îți oferim mai mult decât promisiunea calității: garanția ei. Prin pachetul de servicii premium Grundig oferim garanție 7 ani la toate aparatele electrocasnice din gamă, 10 ani garanţie la motoarele şi compresoarele EcoInverter ale produselor noastre, instalare și diagnoză gratuită în 24 de ore, şi promisiunea 100 de zile banii înapoi.

Produsele Grundig au fost concepute să exceleze, pentru a face parte nu doar din casele consumatorilor, ci şi din viețile lor. Grundig transformă „acasă” în cel mai frumos loc unde poți fi.

Website (apasă!)

Facebook Page (apasă!)

Youtube Account (apasă!)

Grundig logo

Data actualizarii: 09/04/2018