Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Pestele pe care il folosim este unul salbatic, de captura, pescuit in mod traditional de pescari autohtoni din Dunare si Marea Neagra si gatit la plita. Scoicile sunt si ele proaspete, pescuite zilnic din Marea Neagra. Atat pestele cat si scoicile sunt invaluite in condimente si ingrediente speciale, dupa retetele lui Chef Scarlatescu, care de-a lungul timpului a dezvoltat imbinarea de arome perfecta pentru acestea. Nu poti rata nici platourile cu specialitati gatite dupa retete autentice lipovenesti.

Data actualizarii: 09/09/2025

Burger si Scoici  - Str. Smardan, nr. 27 (Centrul Vechi)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close