Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Afiseaza
comentarii

Winemaker dinner with Andrea GERE

Winemaker dinner with Andrea Gere at GastrolabO cina memorabila la restaurantul Gastrolab din Piata Victoriei, cu ocazia prezentarii vinurilor “GERE Attila” din Ungaria, chiar de catre frumoasa si eleganta Andrea Gere, fiica lui Attila si conducatoarea de astazi a businessului. Multi considera vinurile Gere drept cele mai bune vinuri unguresti in acest moment, si eu sunt convins ca au dreptate. Lorand Szarvadi le importa si le vinde prin restaurantul si winebarul sau Gastrolab din Piata Victoriei, in Bucuresti.

Mancarea excelenta, cu meniu de degustare, a fost pregatita de catre foarte talentata Guest Chef Ileana Braniste. Fiind in perioada postului, au avut si versiuni vegetariene in meniu.

Meniu:

Welcome glass: Gere Weninger Rosé 2018

Nettle homemade dumplings, aged parmesan, egg yolk / Colţunaş de casă cu urzici, sos de unt, parmezan maturat, gălbenuş

Gere Portugieser Bio 2017

Cinnamon scented duck parmentier & Transylvanian cheese pumpkin piure gratin / Parmantier de raţă aromatizat cu scorţişoară şi piure de dovleac gratinat cu brânză

Gere Fekete Jardovàny 2017

Gere Cabernet Sauvignon Barique 2013

Creamy leek arancini in wild mushroom velouté / Arancini cu interior cremos de praz, în velouté de ciuperci de pădure

Gere Weninger Villanyi Franc 2013

Venison prime rib, venison ragu, mangalitsa fat fried potatoes, marinated beetroot / Antricot de cerb, ragu de cerb, cartofi aurii în untură de mangaliţa, sfeclă roşie marinată

Gere Kopar 2015

Chocolate sabayon, roast hazelnuts and blueberries / Sabayon de ciocolată, alune de pădure coapte şi afine

Gere Solus 2015

Artisanal cheese platter / Platou de brânzeturi artizanale

Attila Cuvée 2011

Guest Chef: Ileana BRANIŞTE

Guest Chef Ileana Braniste Winemaker dinner with Andrea Gere at Gastrolab

WINEMAKER DINNER with Andrea GERE

WINEMAKER DINNER with Andrea GERE

Data actualizarii: 31/03/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close