Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Afiseaza
comentarii

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata

Incepand cu luna februarie, Athénée Palace Hilton lanseaza Bottomless Brunch, un nou concept de brunch adus pentru prima data in Bucuresti. Bottomless Brunch are loc in fiecare duminica in Café Athénée, intre orele 10:00 si 15:00 si include o varietate de optiuni culinare, atat pentru micul dejun, cat si pentru pranz, toate pregatite la comanda.

„Conceptul de Bottomless Brunch este popular in Marea Britanie, iar noi l-am adus in Romania si l-am adaptat pentru oaspetii nostri din Bucuresti,” spune Antonio Micali, Food & Beverage Operations Manager. Ceea ce il face diferit de alte brunch-uri existente, este ideea de consum nelimitat pentru comenzi din meniu, adica se poate opta pentru mancare si bautura fara limita, in acelasi pret, din meniul servit a la carte, nu la bufet. „Pentru a oferi o experienta culinara unica, dorim sa ne indepartam de oferta clasica de bufet si sa incantam oaspetii cu o selectie de produse premium, alaturi de deserturi si feluri principale deosebite, precum si optiuni vegane, toate pregatite la comanda”, adauga Antonio Micali.

Oferta de brunch cu consum nelimitat este valabilǎ timp de douǎ ore de la servirea primei bǎuturi, iar oaspetii vor putea comanda pana la finalul acestei perioade de cate ori doresc, atat din lista de mancare, cat si din meniul de cocktailuri.

Bottomless Brunch cu Prosecco sau cocktail-uri

Meniul Bottomless Brunch este impartit intre variante pentru micul dejun, precum oua sau clatite, si preparate pentru pranz ce includ burgeri sau platouri bune de impartit, la care se adauga cocktailuri cu consum nelimitat pentru cele doua ore.

Pachetul de brunch include o varietate de oua gatite pentru toate gusturile – de la ouale Benedict cu trufe negre italiene sau oua cu caviar, pana la oua posate cu avocado si paine toast. Pentru o masa copioasa, puteti combina ouale cu iaurt cu granola sau clatite vegane cu fructe de padure si sirop de artar. Pe langa optiunile de mic dejun, pentru a implini festinul de dimineata, regasim si feluri principale precum Burgerul Wagyu, la care se adauga bauturile cu consum nelimitat. Fie ca preferati cocktailurile cu prietenii sau aveti motive de sarbatorit cu familia la un pahar de prosecco, brunch-ul este scuza perfecta pentru a savura o bautura inainte de ora 11:00.

In fiecare duminica, intre orele 10:00 – 15:00, in Café Athénée – Cel mai bun loc din Bucuresti pentru un Bottomless Brunch cu mancare savuroasa si cocktail-uri nelimitate.

Aflati mai multe: https://www.facebook.com/events/1994811664156492/ (Comunicat de presa – Februarie 2019)

Data actualizarii: 14/02/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close