Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 11.000 de vizitatori și aproximativ 44.000 de pahare de vin con...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Villa Vinea a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, o crestere...

Programul educational de combatere a sedentarismului, Sanatate prin Aq...

Sau mai bine zis cheama inapoi cu picioarele pe pamant conceptul care ...

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea...

La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand c...

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la rest...

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională În ace...

Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scen...

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai deli...

Gusturi exotice, petrecere cubaneză și armonii muzicale Evenimentel...

Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comu...

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Afiseaza

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata

Incepand cu luna februarie, Athénée Palace Hilton lanseaza Bottomless Brunch, un nou concept de brunch adus pentru prima data in Bucuresti. Bottomless Brunch are loc in fiecare duminica in Café Athénée, intre orele 10:00 si 15:00 si include o varietate de optiuni culinare, atat pentru micul dejun, cat si pentru pranz, toate pregatite la comanda.

„Conceptul de Bottomless Brunch este popular in Marea Britanie, iar noi l-am adus in Romania si l-am adaptat pentru oaspetii nostri din Bucuresti,” spune Antonio Micali, Food & Beverage Operations Manager. Ceea ce il face diferit de alte brunch-uri existente, este ideea de consum nelimitat pentru comenzi din meniu, adica se poate opta pentru mancare si bautura fara limita, in acelasi pret, din meniul servit a la carte, nu la bufet. „Pentru a oferi o experienta culinara unica, dorim sa ne indepartam de oferta clasica de bufet si sa incantam oaspetii cu o selectie de produse premium, alaturi de deserturi si feluri principale deosebite, precum si optiuni vegane, toate pregatite la comanda”, adauga Antonio Micali.

Oferta de brunch cu consum nelimitat este valabilǎ timp de douǎ ore de la servirea primei bǎuturi, iar oaspetii vor putea comanda pana la finalul acestei perioade de cate ori doresc, atat din lista de mancare, cat si din meniul de cocktailuri.

Bottomless Brunch cu Prosecco sau cocktail-uri

Meniul Bottomless Brunch este impartit intre variante pentru micul dejun, precum oua sau clatite, si preparate pentru pranz ce includ burgeri sau platouri bune de impartit, la care se adauga cocktailuri cu consum nelimitat pentru cele doua ore.

Pachetul de brunch include o varietate de oua gatite pentru toate gusturile – de la ouale Benedict cu trufe negre italiene sau oua cu caviar, pana la oua posate cu avocado si paine toast. Pentru o masa copioasa, puteti combina ouale cu iaurt cu granola sau clatite vegane cu fructe de padure si sirop de artar. Pe langa optiunile de mic dejun, pentru a implini festinul de dimineata, regasim si feluri principale precum Burgerul Wagyu, la care se adauga bauturile cu consum nelimitat. Fie ca preferati cocktailurile cu prietenii sau aveti motive de sarbatorit cu familia la un pahar de prosecco, brunch-ul este scuza perfecta pentru a savura o bautura inainte de ora 11:00.

In fiecare duminica, intre orele 10:00 – 15:00, in Café Athénée – Cel mai bun loc din Bucuresti pentru un Bottomless Brunch cu mancare savuroasa si cocktail-uri nelimitate.

Aflati mai multe: https://www.facebook.com/events/1994811664156492/ (Comunicat de presa – Februarie 2019)

Data actualizarii: 14/02/2019

athne-palace-hilton-lanseaza-la-bucuresti-un-nou-concept-de-brunch-restocracy