Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata

Incepand cu luna februarie, Athénée Palace Hilton lanseaza Bottomless Brunch, un nou concept de brunch adus pentru prima data in Bucuresti. Bottomless Brunch are loc in fiecare duminica in Café Athénée, intre orele 10:00 si 15:00 si include o varietate de optiuni culinare, atat pentru micul dejun, cat si pentru pranz, toate pregatite la comanda.

„Conceptul de Bottomless Brunch este popular in Marea Britanie, iar noi l-am adus in Romania si l-am adaptat pentru oaspetii nostri din Bucuresti,” spune Antonio Micali, Food & Beverage Operations Manager. Ceea ce il face diferit de alte brunch-uri existente, este ideea de consum nelimitat pentru comenzi din meniu, adica se poate opta pentru mancare si bautura fara limita, in acelasi pret, din meniul servit a la carte, nu la bufet. „Pentru a oferi o experienta culinara unica, dorim sa ne indepartam de oferta clasica de bufet si sa incantam oaspetii cu o selectie de produse premium, alaturi de deserturi si feluri principale deosebite, precum si optiuni vegane, toate pregatite la comanda”, adauga Antonio Micali.

Oferta de brunch cu consum nelimitat este valabilǎ timp de douǎ ore de la servirea primei bǎuturi, iar oaspetii vor putea comanda pana la finalul acestei perioade de cate ori doresc, atat din lista de mancare, cat si din meniul de cocktailuri.

Bottomless Brunch cu Prosecco sau cocktail-uri

Meniul Bottomless Brunch este impartit intre variante pentru micul dejun, precum oua sau clatite, si preparate pentru pranz ce includ burgeri sau platouri bune de impartit, la care se adauga cocktailuri cu consum nelimitat pentru cele doua ore.

Pachetul de brunch include o varietate de oua gatite pentru toate gusturile – de la ouale Benedict cu trufe negre italiene sau oua cu caviar, pana la oua posate cu avocado si paine toast. Pentru o masa copioasa, puteti combina ouale cu iaurt cu granola sau clatite vegane cu fructe de padure si sirop de artar. Pe langa optiunile de mic dejun, pentru a implini festinul de dimineata, regasim si feluri principale precum Burgerul Wagyu, la care se adauga bauturile cu consum nelimitat. Fie ca preferati cocktailurile cu prietenii sau aveti motive de sarbatorit cu familia la un pahar de prosecco, brunch-ul este scuza perfecta pentru a savura o bautura inainte de ora 11:00.

In fiecare duminica, intre orele 10:00 – 15:00, in Café Athénée – Cel mai bun loc din Bucuresti pentru un Bottomless Brunch cu mancare savuroasa si cocktail-uri nelimitate.

Aflati mai multe: https://www.facebook.com/events/1994811664156492/ (Comunicat de presa – Februarie 2019)

Data actualizarii: 14/02/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close