Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Afiseaza

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata

Incepand cu luna februarie, Athénée Palace Hilton lanseaza Bottomless Brunch, un nou concept de brunch adus pentru prima data in Bucuresti. Bottomless Brunch are loc in fiecare duminica in Café Athénée, intre orele 10:00 si 15:00 si include o varietate de optiuni culinare, atat pentru micul dejun, cat si pentru pranz, toate pregatite la comanda.

„Conceptul de Bottomless Brunch este popular in Marea Britanie, iar noi l-am adus in Romania si l-am adaptat pentru oaspetii nostri din Bucuresti,” spune Antonio Micali, Food & Beverage Operations Manager. Ceea ce il face diferit de alte brunch-uri existente, este ideea de consum nelimitat pentru comenzi din meniu, adica se poate opta pentru mancare si bautura fara limita, in acelasi pret, din meniul servit a la carte, nu la bufet. „Pentru a oferi o experienta culinara unica, dorim sa ne indepartam de oferta clasica de bufet si sa incantam oaspetii cu o selectie de produse premium, alaturi de deserturi si feluri principale deosebite, precum si optiuni vegane, toate pregatite la comanda”, adauga Antonio Micali.

Oferta de brunch cu consum nelimitat este valabilǎ timp de douǎ ore de la servirea primei bǎuturi, iar oaspetii vor putea comanda pana la finalul acestei perioade de cate ori doresc, atat din lista de mancare, cat si din meniul de cocktailuri.

Bottomless Brunch cu Prosecco sau cocktail-uri

Meniul Bottomless Brunch este impartit intre variante pentru micul dejun, precum oua sau clatite, si preparate pentru pranz ce includ burgeri sau platouri bune de impartit, la care se adauga cocktailuri cu consum nelimitat pentru cele doua ore.

Pachetul de brunch include o varietate de oua gatite pentru toate gusturile – de la ouale Benedict cu trufe negre italiene sau oua cu caviar, pana la oua posate cu avocado si paine toast. Pentru o masa copioasa, puteti combina ouale cu iaurt cu granola sau clatite vegane cu fructe de padure si sirop de artar. Pe langa optiunile de mic dejun, pentru a implini festinul de dimineata, regasim si feluri principale precum Burgerul Wagyu, la care se adauga bauturile cu consum nelimitat. Fie ca preferati cocktailurile cu prietenii sau aveti motive de sarbatorit cu familia la un pahar de prosecco, brunch-ul este scuza perfecta pentru a savura o bautura inainte de ora 11:00.

In fiecare duminica, intre orele 10:00 – 15:00, in Café Athénée – Cel mai bun loc din Bucuresti pentru un Bottomless Brunch cu mancare savuroasa si cocktail-uri nelimitate.

Aflati mai multe: https://www.facebook.com/events/1994811664156492/ (Comunicat de presa – Februarie 2019)

Data actualizarii: 14/02/2019