Restaurante, cafenelele si alte localuri din Chisinau, Republica Moldova

Ord. dupa

Cel mai elegant loc vazut pana acum in Chisinau, dupa standardele occi...

Misiune aproape imposibila sa umpli un astfel de restaurant de hotel, ...

The restaurant is where all your dreams will come true! Here you can c...

Pentru cine poate sa descopere specificitatile unor bucatarii national...

Partea vesela, tinereasca, optimista si europeana a Chisinaului Del...

Ce o fi fost mai intai la Gok-Oguz, restaurantul sau lucrurile din cas...

Marile bucatarii fine mai inca un drum lung pana la Chisinau Mai mu...

Pentru cand iti vine sa spui: "Ce ... doar o viata are omu!" Rar mi...

Cred ca la Vatra Neamului si la La Taifas e cea mai gustoasa mancare d...

Cred ca lumea s-ar astepta la un restaurant mai sofisticat de atat ...

Oliva Verde este un restaurant cu specific italian, situat pe strada A...

Afiseaza
comentarii

Misiune aproape imposibila sa umpli un astfel de restaurant de hotel, oricat de bune ar fi mancarea si serviciile…

Bristol Central Park Hotel e un hotel bun din Chisinau, de patru sau cinci stele – nu am gasit nicaieri pe site-ul lor informatia asta. Oricum, e unul dintre cele mai bune hoteluri din Republica Moldova, am stat si eu acolo si a fost mai bine decat la multe hoteluri din alte capitale europene. E o cladire noua, multifunctionala, cu spatii comerciale jos, cu birouri la primele etaje, hotelul sus si restaurantul la mijloc, cred ca pe la etajul al cincilea.

Bristol Central Park Hotel e chiar la marginea parcului central din Chisinau, Parcul Catedralei, de unde i se trage si numele. E fata in fata cu alt hotel cunoscut, Radisson Blu.

Totul e inca nou la Bristol Central Park Hotel, si in restaurant la fel. E amenajat dupa standardele luxului din Republica Moldova, apropiate de cele rusesti, un lux provincial, demodat dupa gusturile occidentale, si chiar dupa cele bucurestene, care a trecut acum vreo 15 – 20 de ani prin faza asta.

Meniul e international la Bristol Central Park Hotel, se vrea bucatarie fina, insa nu ajunge chiar pana acolo. Au un bucatar care se stradiueste, fara indoiala, insa La Haute Cuisine nu e chiar pentru oricine, trebuie si sa studiezi foarte mult, nu doar sa tragi cu ochiul la ce fac alti bucatari care chiar au ajuns acolo.

Am fost de vreo doua ori la Bristol Central Park Hotel si l-am gasit complet gol de fiecare data, si gol a ramas si cat am stat noi acolo.

Serviciul a fost bun, comparat cu cel de la alte restaurante din Chisinau, unde reflexul de client service va intra in ADN-ul moldovenilor abia la generatiile urmatoare.

De preturi inca nu stiu ce sa spun, nu am inca reflexul calculatului rapid in lei moldovenesti.

La fel ca majoritatea restaurantelor hotelurilor din Bucuresti, si nu numai a celor de lux, si restaurantul Bristol Central Park Hotel e doar un accesoriu obligatoriu, folosit doar pentru micul dejun si pentru mesele legate de evenimentele din salile de conferinta. Cand intri o data si il vezi complet gol, si mai ales cand e atat de mare, nu iti vine sa te mai duci si a doua oara, chiar daca stii ca e mancare destul de buna. (GB – aprilie 2017)

Data actualizarii: 27/07/2020

Bristol  - Str. Alexander Pushkin, nr. 32 (Hotel Bristol)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close