Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Chef Radu Ionescu

Chef Radu Ionescu: #NotJustARestaurant

Chef Radu Ionescu spent 7 years abroad, in the city of London, where he pursued a career in business & marketing that radically shifted, leading the young lad to the aspiring world of gastronomy.

In 2015 he graduated from Le Cordon Bleu with a Grand Diplôme de Cuisine et Pâtisserie followed by a Diploma in Culinary Management, becoming an Alumni of this iconic institute. The work experience started from small neighborhood restaurants, to 5-Star hotels and ending up in the kitchen of the notorious Chef Ollie Dabbous at his 1 Michelin Star extravaganza.

His culinary road brought him back home in Romania where the KAIAMO philosophy and concept was born. And where history is aimed to be written in the years to come.

Data actualizarii: 07/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close