Cativa dintre cei mai buni si mai cunoscuti bucatari ai orasului

Ord. dupa

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Alex Petricean este Head Chef-ul restaurantului Maize, deschis anul ac...

Chef Alexandru Iacob s-a nascut la Iasi si este bine-cunoscut publicul...

Ana Consulea este Chef cofetar si fondator al Zexe Braserie, un loc na...

Angelica Ilie a fost sportiva de performanta, a practicat handbalul. I...

Chef Antonio Passarelli are 58 de ani si este unul dintre cei mai renu...

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capital...

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca ...

Chef Cezar Petru Munteanu, pe numele sau intreg, a absolvit Colegiul d...

Chef Adi Hădean: #LoveAllFeedAll When asked if he has a short ...

Cu o cariera in gastronomie de peste 18 ani, Alexandru Chioaru a lucra...

Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton Bucuresti ...

Chef Mircea Niculescu se afla in bucatariile hotelului Athenee Palace ...

Chef Radu Ionescu: #NotJustARestaurant Chef Radu Ionescu spent ...

Tim Schmidt este Chef-ul Executiv al hotelului Athenee Palace Hilton B...

Chef Ciprian Nicolescu are de 48 ani si s-a nascut la Brasov. Cariera ...

Chef Constantin Ghimpu s-a apucat relativ tarziu de bucatarie si, intr...

Cristian Lazar are 38 de ani si este Head Chef-ul restaurantului Prime...

Cu o experienta de aproximativ 30 de ani, din cei 49 de ani de viata, ...

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 a...

Dan Tudor Tonescu este Head Corporate Chef al Grupului City Grill. Che...

David Contant este deja unul dintre numele sonore ale gastronomiei si ...

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantul...

Dumitru Bucsa are 42 de ani si este Executive Chef al Hotelului Novote...

Doamna Evanthia Zisi este o persoana carismatica, foarte sociabila si ...

Afiseaza

Chef Radu Ionescu

Chef Radu Ionescu: #NotJustARestaurant

Chef Radu Ionescu spent 7 years abroad, in the city of London, where he pursued a career in business & marketing that radically shifted, leading the young lad to the aspiring world of gastronomy.

In 2015 he graduated from Le Cordon Bleu with a Grand Diplôme de Cuisine et Pâtisserie followed by a Diploma in Culinary Management, becoming an Alumni of this iconic institute. The work experience started from small neighborhood restaurants, to 5-Star hotels and ending up in the kitchen of the notorious Chef Ollie Dabbous at his 1 Michelin Star extravaganza.

His culinary road brought him back home in Romania where the KAIAMO philosophy and concept was born. And where history is aimed to be written in the years to come.

Data actualizarii: 07/08/2019

chef-radu-ionescu-restocracy