Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Bine ati venit la Coliba Haiducilor!

Restaurant traditional Coliba Haiducilor in Poiana Brasov

Un loc unde intr-o atmosfera feerica, pe un meleag incarcat de istorie si traditie, veti petrece alaturi de cei dragi clipe de neuitat. Imbinand cu maiestrie traditia si serviciile de calitate a personalului calificat dupa cele mai inalte standarde, facem incursiunea dumneavoastra in acest muzeu culinar nesfarsit de placuta.

Expozitia de arta culinara, alaturi de vinoteca si Camara cu Muraturi, constituie o atractie unica pentru clientii nostri din toata lumea. Este un loc unic si chiar o baza de tratament pentru cei care cred in puterea vindecatoare a muraturilor puse an de an cu suflet.

Avand o capacitate de 300 de locuri in interior si 200 de locuri pe terasele exterioare si foisoare, locatia noastra se afla in inima padurii si a statiunii Poiana Brasov chiar, in vecinatatea partiilor de schi si a telescaunului. Aerul curat si muzica traditionala cantata de taraful nostru la instrumente live sunt daruite cu drag oaspetilor nostri, insa nucleul principal il reprezinta bucataria si retetele haiducesti doar de noi stiute si purtate cu traditie in cei peste 40 ani de ani de existenta a Colibei.

Cateva dintre preparatele reprezentative sunt gustarile cu toba, caltabos si slaninuta de porc afumate la noi in casa dupa ritualuri vechi provenite din surse naturale si producatorii locali, maestrii ai gusturilor adevarate. Drobul de miel servit aburind incanta cu aromele sale inconfundabile. Puiul facut la jar si servit flambat pe sabie face spectacol atat olfactiv cat si in papilele gustative ale degustatorilor sai.

Toate preparatele noastre sunt acompaniate de Painea Colibei facuta cu drag de brutarii nostri dupa o reteta ancestrala si servita aburinda. Papanasii casei serviti cu dulceata de afine si inghetata prajita sunt vedetele sectiunii de deserturi.

Totul ar fi incomplet fara carafele cu Vinul Casei, facut special din Nohan, pentru noi si oaspetii nostri.

Restaurant traditional romanesc Coliba Haiducilor in Poiana Brasov

Data actualizarii: 12/07/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close