Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touchThe B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Restaurantul CASA Hirscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asoci...

Casa Ungurească din Brașov: Născut la sfâ...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Bine ati venit la Coliba Haiducilor!Un loc unde intr-o atmosfera fe...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Doripesco, delta din Carpați...Continuând activitatea fostei Intrep...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Pine Restaurant & TerracePasiunea pentru gustul bun ne-a inspir...

Povestea DiplomatSuntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di LatteSimţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons DorobantiFour Seasons Dorobanti este noua loc...

Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in aniGeorge’...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul!Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile BerarilorLa Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa SoareLa Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui ManucEste cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara JaristeaCei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph HadadJoseph is that special place where you alw...

Joseph Hadad's menus: Mediterranean Cuisine with North African touchJ...

Kera Calita, doamna Aurora NicolauSe stie din legendele transmise d...

La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata ...

Din 22 februarie 2019, La Bottega del Tartufo si pasta bar-ul Pasterra s-au...

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davi...

Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, capacitate 1...

POVESTEA NOASTRAMahalaua Caramidarilor din Bucuresti este atestata docu...

Vedete si clienti ce veneau o data la Marul de Aur, presa si artisti de ren...

Meniul de fast-food al lui Chef Nicolai Tand la Nicolai, bistroul sau cu au...

Miguel Rocha Vieira, a Michelin star chef in BucharestMiguel Rocha’...

"The flavours of perfection"Moudy's Kitchen este un restaurant nou, con...

Mozzafiato - Ristorante & BarRelaxati-va intr-o experienta traditio...

Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am p...

AROME A LA NIKOS!Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au în...

O cină ungurească pentru GB, la poalele Tâmpei, la doamna Maria Dragomir...

Brigada nevazuta de la Jaristea - Cei trei farmazoni ai cuhniei A sosi...

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea FloreascaOra ...

Afiseaza

Bine ati venit la Coliba Haiducilor!

Restaurant traditional Coliba Haiducilor in Poiana Brasov

Un loc unde intr-o atmosfera feerica, pe un meleag incarcat de istorie si traditie, veti petrece alaturi de cei dragi clipe de neuitat. Imbinand cu maiestrie traditia si serviciile de calitate a personalului calificat dupa cele mai inalte standarde, facem incursiunea dumneavoastra in acest muzeu culinar nesfarsit de placuta.

Expozitia de arta culinara, alaturi de vinoteca si Camara cu Muraturi, constituie o atractie unica pentru clientii nostri din toata lumea. Este un loc unic si chiar o baza de tratament pentru cei care cred in puterea vindecatoare a muraturilor puse an de an cu suflet.

Avand o capacitate de 300 de locuri in interior si 200 de locuri pe terasele exterioare si foisoare, locatia noastra se afla in inima padurii si a statiunii Poiana Brasov chiar, in vecinatatea partiilor de schi si a telescaunului. Aerul curat si muzica traditionala cantata de taraful nostru la instrumente live sunt daruite cu drag oaspetilor nostri, insa nucleul principal il reprezinta bucataria si retetele haiducesti doar de noi stiute si purtate cu traditie in cei peste 40 ani de ani de existenta a Colibei.

Cateva dintre preparatele reprezentative sunt gustarile cu toba, caltabos si slaninuta de porc afumate la noi in casa dupa ritualuri vechi provenite din surse naturale si producatorii locali, maestrii ai gusturilor adevarate. Drobul de miel servit aburind incanta cu aromele sale inconfundabile. Puiul facut la jar si servit flambat pe sabie face spectacol atat olfactiv cat si in papilele gustative ale degustatorilor sai.

Toate preparatele noastre sunt acompaniate de Painea Colibei facuta cu drag de brutarii nostri dupa o reteta ancestrala si servita aburinda. Papanasii casei serviti cu dulceata de afine si inghetata prajita sunt vedetele sectiunii de deserturi.

Totul ar fi incomplet fara carafele cu Vinul Casei, facut special din Nohan, pentru noi si oaspetii nostri.

Restaurant traditional romanesc Coliba Haiducilor in Poiana Brasov

Data actualizarii: 12/07/2020