Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Un concept de pop-up restaurant

Vlad si Liviu sunt doi tineri bucatari, care si-au dorit sa-si expuna viziunea gastronomica si sa gateasca mancarea care ii reprezinta, fara bariere logistice. Asadar, au concretizat aceasta dorinta in conceptul de pop-up restaurant, concept relativ nou de eating out, foarte apreciat in tarile din vest, ce a ajutat tineri bucatari sa-si arate indemanarea in arta culinara.

Un pop-up restaurant presupune sa nu aiba o locatie fixa prea mult timp, chiar si o singura seara, in care se serveste orice, de la preparate gourmet la burgeri, oamenii platind doar pretul ingredientelor din meniu. Restaurantele pop-up au avut locatii diverse de la food truck-uri, hambare, la restaurante cu specific de fine dining, punandu-se accent doar pe calitatea preparatelor.

Gluttony este numele pe care Liviu si Vlad l-au dat pop-up-ului lor, de la englezescul glutton, care inseamna lacom. Ei isi propun sa serveasca preparate rafinate, foarte atent lucrate, din ingrediente proaspete si de sezon. Au stabilit o seara in care vor servi o cina cu un meniu prestabilit de degustare, structurat pe cinci feluri si petit fours, pentru o incursiune completa in lumea gustului sezonului de iarna.

Evenimentul are loc miercuri, 19 decembrie, incepand cu ora 19.00, pe Calea Calarasi, nr. 103, la restaurantul Trei.

Pentru rezervari si alte detalii, accesati: https://www.facebook.com/popupgluttony/ sau la telefon: 0748.338.290 sau 0752226681.

Atentie: Accesul se face doar pe baza de rezervare, iar locurile sunt limitate! (Comunicat de presa – decembrie 2018)

Data actualizarii: 14/12/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close