Un concept de pop-up restaurant
Vlad si Liviu sunt doi tineri bucatari, care si-au dorit sa-si expuna viziunea gastronomica si sa gateasca mancarea care ii reprezinta, fara bariere logistice. Asadar, au concretizat aceasta dorinta in conceptul de pop-up restaurant, concept relativ nou de eating out, foarte apreciat in tarile din vest, ce a ajutat tineri bucatari sa-si arate indemanarea in arta culinara.
Un pop-up restaurant presupune sa nu aiba o locatie fixa prea mult timp, chiar si o singura seara, in care se serveste orice, de la preparate gourmet la burgeri, oamenii platind doar pretul ingredientelor din meniu. Restaurantele pop-up au avut locatii diverse de la food truck-uri, hambare, la restaurante cu specific de fine dining, punandu-se accent doar pe calitatea preparatelor.
Gluttony este numele pe care Liviu si Vlad l-au dat pop-up-ului lor, de la englezescul glutton, care inseamna lacom. Ei isi propun sa serveasca preparate rafinate, foarte atent lucrate, din ingrediente proaspete si de sezon. Au stabilit o seara in care vor servi o cina cu un meniu prestabilit de degustare, structurat pe cinci feluri si petit fours, pentru o incursiune completa in lumea gustului sezonului de iarna.
Evenimentul are loc miercuri, 19 decembrie, incepand cu ora 19.00, pe Calea Calarasi, nr. 103, la restaurantul Trei.
Pentru rezervari si alte detalii, accesati: https://www.facebook.com/popupgluttony/ sau la telefon: 0748.338.290 sau 0752226681.
Atentie: Accesul se face doar pe baza de rezervare, iar locurile sunt limitate! (Comunicat de presa – decembrie 2018)