Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Afiseaza

Un concept de pop-up restaurant

Vlad si Liviu sunt doi tineri bucatari, care si-au dorit sa-si expuna viziunea gastronomica si sa gateasca mancarea care ii reprezinta, fara bariere logistice. Asadar, au concretizat aceasta dorinta in conceptul de pop-up restaurant, concept relativ nou de eating out, foarte apreciat in tarile din vest, ce a ajutat tineri bucatari sa-si arate indemanarea in arta culinara.

Un pop-up restaurant presupune sa nu aiba o locatie fixa prea mult timp, chiar si o singura seara, in care se serveste orice, de la preparate gourmet la burgeri, oamenii platind doar pretul ingredientelor din meniu. Restaurantele pop-up au avut locatii diverse de la food truck-uri, hambare, la restaurante cu specific de fine dining, punandu-se accent doar pe calitatea preparatelor.

Gluttony este numele pe care Liviu si Vlad l-au dat pop-up-ului lor, de la englezescul glutton, care inseamna lacom. Ei isi propun sa serveasca preparate rafinate, foarte atent lucrate, din ingrediente proaspete si de sezon. Au stabilit o seara in care vor servi o cina cu un meniu prestabilit de degustare, structurat pe cinci feluri si petit fours, pentru o incursiune completa in lumea gustului sezonului de iarna.

Evenimentul are loc miercuri, 19 decembrie, incepand cu ora 19.00, pe Calea Calarasi, nr. 103, la restaurantul Trei.

Pentru rezervari si alte detalii, accesati: https://www.facebook.com/popupgluttony/ sau la telefon: 0748.338.290 sau 0752226681.

Atentie: Accesul se face doar pe baza de rezervare, iar locurile sunt limitate! (Comunicat de presa – decembrie 2018)

Data actualizarii: 14/12/2018