Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Afiseaza

Un concept de pop-up restaurant

Vlad si Liviu sunt doi tineri bucatari, care si-au dorit sa-si expuna viziunea gastronomica si sa gateasca mancarea care ii reprezinta, fara bariere logistice. Asadar, au concretizat aceasta dorinta in conceptul de pop-up restaurant, concept relativ nou de eating out, foarte apreciat in tarile din vest, ce a ajutat tineri bucatari sa-si arate indemanarea in arta culinara.

Un pop-up restaurant presupune sa nu aiba o locatie fixa prea mult timp, chiar si o singura seara, in care se serveste orice, de la preparate gourmet la burgeri, oamenii platind doar pretul ingredientelor din meniu. Restaurantele pop-up au avut locatii diverse de la food truck-uri, hambare, la restaurante cu specific de fine dining, punandu-se accent doar pe calitatea preparatelor.

Gluttony este numele pe care Liviu si Vlad l-au dat pop-up-ului lor, de la englezescul glutton, care inseamna lacom. Ei isi propun sa serveasca preparate rafinate, foarte atent lucrate, din ingrediente proaspete si de sezon. Au stabilit o seara in care vor servi o cina cu un meniu prestabilit de degustare, structurat pe cinci feluri si petit fours, pentru o incursiune completa in lumea gustului sezonului de iarna.

Evenimentul are loc miercuri, 19 decembrie, incepand cu ora 19.00, pe Calea Calarasi, nr. 103, la restaurantul Trei.

Pentru rezervari si alte detalii, accesati: https://www.facebook.com/popupgluttony/ sau la telefon: 0748.338.290 sau 0752226681.

Atentie: Accesul se face doar pe baza de rezervare, iar locurile sunt limitate! (Comunicat de presa – decembrie 2018)

Data actualizarii: 14/12/2018