Un restaurant de cartier, pentru clasa de mijloc
Irisa e un mic hotel pe Banu Manta, chiar unde se taie cu Ion Mihalache, la parter avand restaurantul acesta, cu acelasi nume, Irisa, iar la subsol o crama.
E de multi ani acolo si a avut chiar o mica perioada de recunoastere pe piata, auzisera despre acest restaurant si cativa oameni care nu locuiau alaturi, sau treceau zilnic prin fata lui. Insa nu cred ca a mai ramas nimic din acele zile bune. E demodat, un fel de lux provincial. Gradina e in fata, spre bulevard. E frumoasa, are multe flori, destul de multa verdeata, e bine acoperita de soare.
Meniul de la Irisa e un amestec de bucatarie romaneasca traditionala cu una urbana, populara, de casa, feluri pe care si le fac oamenii si acasa, in bucatariile lor. Mancaruri simple, fara pretentii, cu preturi moderate. Servicii cam din aceeasi categorie, cu chelneri mai in varsta, cam obositi, blazati.
Irisa e un restaurant popular, de cartier, doar pentru cei care locuiesc sau lucreraza in zona. Sigur, spera sa atraga si mici evenimente, tot asa, pentru clasa de mijloc, fara pretentii deosebite la mancare si la servicii, atata vreme cat preturile sunt mai mici decat la restaurantele mari. (GB – iulie 2017)
Comentarii (1)
Acolo sta upper class. Nu clasa de mijloc. Nu e Berceni ffs