Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Afiseaza
comentarii

Masterclass de bucatarie peruviana la Horeca School, 9 septembrie 2020Cu ocazia „Zilei Gastronomiei Peruviene”, Ambasada Peru in Romania a organizat miercuri, 9 septembrie 2020, la Horeca Culinary School din Bucuresti, un masterclass despre bucataria peruviana. La eveniment au participat cursantii scolii de gastronomie, dar si reprezentanti ai mass-mediei.

Masterclass-ul a fost alcatuit din doua module. In prima parte, dedicata cunostintelor teoretice, a fost prezentata istoria si dezvoltarea bucatariei peruviene, a semnificatiei si potentialului sau socio-economic, dar si prezentarea premiilor si distinctiilor pe care traditia gastronomica peruviana le-a atins de-a lungul anilor. Totodata, a fost prezentata istoria anumitor preparate si cocktail-uri peruviene, precum: ceviche, causa rellena sau pisco sour.

In partea a doua a mastercalss-ului, care a fost alcatuita din demonstratii si experimente, elevii Horeca School au realizat preparatele si cocktail-urile peruviene amintite, sub indrumarea chef-ului Alexandra Dobre si a barmanului Luis Burgos.

Gastronomia peruviana este una dintre cele mai diversificate bucatarii din lume. Ea este rezultatul imbinarii traditiei culinare dintre Peru Antic si bucataria spaniola, puternic influentate de prezenta maura (araba), dar si de bucatari francezi, de imigranti chinezi, italieni si japonezi etc. Particularitatea gastronomiei peruane consta in faptul ca aici se regasesc gusturi si feluri de mancare provenite din patru continente. (Stire de presa – septembrie 2020)

Horeca School aniverseaza 10 ani de activitate

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE Horeca School aniverseaza 10 ani de activitate in formarea profesionala din domeniul ospitalitatii. 10 ani de educatie profes...

Data actualizarii: 22/09/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close