Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Afiseaza

HORECA SCHOOL – 10 ANI ANIVERSARI
14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE

Horeca School aniverseaza 10 ani de activitate in formarea profesionala din domeniul ospitalitatii.

10 ani de educatie profesionala, 10 ani pentru Romania

Un deceniu de activitate si dezvoltare continua, timp dedicat cu pasiune si investit zi de zi in educatia profesionala.

Va invitam sa ne fiti alaturi la celebrarea acestui moment minunat in care vom petrece impreuna cu parteneri, colaboratori, formatoi ai scolii Horeca dar si cu prieteni si sustinatori.

Pe data de 14 octombrie in cursul zilei vom avea Ziua portilor deschise la Horeca Culinary School.

Toti vizitatorii au ocazia sa participle la ateliere si workshop-uri in cadrul scolii sustinute de traineri din cadrul scolii. Il vom avea alaturi de noi pe Bogdan Vasile unul dintre cei mai competenti nutritionisti sportive care va sustine un seminar despre dieta “ GOOGLE”

Seara incepand cu ora 18.30 are loc  un Cocktail party gazduit de  Palatul Noblesse, str. Sfintilor nr 7 .

Centrul de formare profesionala  Horeca Culinary School este  o şcoală contemporana care combina notiunile traditionale cu o viziune deschisă asupra viitorului.

Fondata in anul 2009 de catre Cristina Van Der Schaaf, Nisrin Stoica si Avocat Alina Georgescu.

Telefon mobil: 0730882288

Str. Latina nr 6

e-mail: cristina.horecaschool@gmail.com

www.horecaschool.ro (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Horeca School

Masterclass de bucatarie peruviana la Horeca School

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a organizat miercuri, 9 septembrie 2020, la Horeca Culinary School din Bucuresti, un masterclass despre bucataria peruviana. La eveni...

Data actualizarii: 09/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close