Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Incepand cu 30 martie restaurantul Argentine (Herastrau) se alatura li...

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

Afiseaza

HORECA SCHOOL – 10 ANI ANIVERSARI
14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE

Horeca School aniverseaza 10 ani de activitate in formarea profesionala din domeniul ospitalitatii.

10 ani de educatie profesionala, 10 ani pentru Romania

Un deceniu de activitate si dezvoltare continua, timp dedicat cu pasiune si investit zi de zi in educatia profesionala.

Va invitam sa ne fiti alaturi la celebrarea acestui moment minunat in care vom petrece impreuna cu parteneri, colaboratori, formatoi ai scolii Horeca dar si cu prieteni si sustinatori.

Pe data de 14 octombrie in cursul zilei vom avea Ziua portilor deschise la Horeca Culinary School.

Toti vizitatorii au ocazia sa participle la ateliere si workshop-uri in cadrul scolii sustinute de traineri din cadrul scolii. Il vom avea alaturi de noi pe Bogdan Vasile unul dintre cei mai competenti nutritionisti sportive care va sustine un seminar despre dieta “ GOOGLE”

Seara incepand cu ora 18.30 are loc  un Cocktail party gazduit de  Palatul Noblesse, str. Sfintilor nr 7 .

Centrul de formare profesionala  Horeca Culinary School este  o şcoală contemporana care combina notiunile traditionale cu o viziune deschisă asupra viitorului.

Fondata in anul 2009 de catre Cristina Van Der Schaaf, Nisrin Stoica si Avocat Alina Georgescu.

Telefon mobil: 0730882288

Str. Latina nr 6

e-mail: cristina.horecaschool@gmail.com

www.horecaschool.ro (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Horeca School

Data actualizarii: 09/10/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.