Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Afiseaza

HORECA SCHOOL – 10 ANI ANIVERSARI
14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE

Horeca School aniverseaza 10 ani de activitate in formarea profesionala din domeniul ospitalitatii.

10 ani de educatie profesionala, 10 ani pentru Romania

Un deceniu de activitate si dezvoltare continua, timp dedicat cu pasiune si investit zi de zi in educatia profesionala.

Va invitam sa ne fiti alaturi la celebrarea acestui moment minunat in care vom petrece impreuna cu parteneri, colaboratori, formatoi ai scolii Horeca dar si cu prieteni si sustinatori.

Pe data de 14 octombrie in cursul zilei vom avea Ziua portilor deschise la Horeca Culinary School.

Toti vizitatorii au ocazia sa participle la ateliere si workshop-uri in cadrul scolii sustinute de traineri din cadrul scolii. Il vom avea alaturi de noi pe Bogdan Vasile unul dintre cei mai competenti nutritionisti sportive care va sustine un seminar despre dieta “ GOOGLE”

Seara incepand cu ora 18.30 are loc  un Cocktail party gazduit de  Palatul Noblesse, str. Sfintilor nr 7 .

Centrul de formare profesionala  Horeca Culinary School este  o şcoală contemporana care combina notiunile traditionale cu o viziune deschisă asupra viitorului.

Fondata in anul 2009 de catre Cristina Van Der Schaaf, Nisrin Stoica si Avocat Alina Georgescu.

Telefon mobil: 0730882288

Str. Latina nr 6

e-mail: cristina.horecaschool@gmail.com

www.horecaschool.ro (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Horeca School

Masterclass de bucatarie peruviana la Horeca School

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a organizat miercuri, 9 septembrie 2020, la Horeca Culinary School din Bucuresti, un masterclass despre bucataria peruviana. La eveni...

Data actualizarii: 09/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close