Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Cofetari cu Spirit de Artist – ediția 2019 Zexe Braserie continu...

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

RO-Wine va prezenta in avanpremiera vinurile anului viitor la Harvest ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri de la crama ...

Afiseaza

HORECA SCHOOL – 10 ANI ANIVERSARI
14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE

Horeca School aniverseaza 10 ani de activitate in formarea profesionala din domeniul ospitalitatii.

10 ani de educatie profesionala, 10 ani pentru Romania

Un deceniu de activitate si dezvoltare continua, timp dedicat cu pasiune si investit zi de zi in educatia profesionala.

Va invitam sa ne fiti alaturi la celebrarea acestui moment minunat in care vom petrece impreuna cu parteneri, colaboratori, formatoi ai scolii Horeca dar si cu prieteni si sustinatori.

Pe data de 14 octombrie in cursul zilei vom avea Ziua portilor deschise la Horeca Culinary School.

Toti vizitatorii au ocazia sa participle la ateliere si workshop-uri in cadrul scolii sustinute de traineri din cadrul scolii. Il vom avea alaturi de noi pe Bogdan Vasile unul dintre cei mai competenti nutritionisti sportive care va sustine un seminar despre dieta “ GOOGLE”

Seara incepand cu ora 18.30 are loc  un Cocktail party gazduit de  Palatul Noblesse, str. Sfintilor nr 7 .

Centrul de formare profesionala  Horeca Culinary School este  o şcoală contemporana care combina notiunile traditionale cu o viziune deschisă asupra viitorului.

Fondata in anul 2009 de catre Cristina Van Der Schaaf, Nisrin Stoica si Avocat Alina Georgescu.

Telefon mobil: 0730882288

Str. Latina nr 6

e-mail: cristina.horecaschool@gmail.com

www.horecaschool.ro (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Horeca School

Data actualizarii: 09/10/2019

horeca-school-aniverseaza-10-ani-de-activitate-restocracy