Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Mircea Matei numit CEO al cramei La...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

Afiseaza
comentarii

Monkfish cu sos de Marsala, anason si berbere langa ardei copt in crusta de alge nori @ Raionul Floreasca

Monkfish cu sos de Marsala la Raionul Floreasca (chef Raul Gliguta)

Monkfish cu sos de Marsala, anason si berbere langa ardei copt in crusta de alge nori este unul din preparatele emblematice ale bucatariei noastre. Nu are o origine anume si nici macar o sursa de inspiratie clara dar, cumva, reprezinta stilul nostru de a gati – un amalgam eclectic de gusturi si arome.

Monkfish cu sos de Marsala este un preparat care a primit mentiune din partea evaluatorilor din cadrul competitiei Topul Mancarurilor 2019. Marsala este cel mai celebru vin alcoolizat al Italiei. Are un gust bogat, de fum, care merge de la dulce la sec. Marsala dulce se foloseste ca vin de desert, sau pentru a aromatiza deserturi cum ar fi faimosul zabaglione. (decembrie 2019)

Pret meniu: 122 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close