Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Afiseaza
comentarii

Congresul National al Gastronomiei si Vinului
Editia a II-a, marti 2 octombrie,
Muzeul National al Literaturii Romane (Calea Grivitei 64-66)

 

Ora 10:30 – 12:00, Panel No 1:
Avem o Zi Nationala A Gastronomiei si Vinului. Ce facem cu ea?

Speakeri: Mihai Mohaci (deputatul care a initiat proiectul de Lege privind Ziua Nationala a Gastronomiei si Vinurilor), Dragos Gurarosie (organizator evenimente culinare), Tiberiu Cazacioc (Slow Food) Cosmin Dragomir (co-initiator al Congresului, publisher al site-ului GastroArt.ro)

12:00 – 12:30 pauza socializare, degustari

12:30 – 12.45 – prezentare Puiul fericit, Nico Lontras

Panelul No 2:
12.45-14:00 Avem nevoie de criterii pentru clasificarea unitatilor de alimentatie publica?

Speakeri: Oana Irina Coanta (chef si owner Bistro de l’Arte, Brasov), Ciprian Nicolescu (Chef grupul City Grill), Irina Hritcu (Gault & Millau Romania), Cezar Ioan (Publisher Vinul.ro si co-organizator al Congresului)

14:00 – 14:30 pauza

Panelul No 3:
14:30 – 16:00 Identitate gastronomica nationala si regionala
Anca Dicu (Conferentiar al Universitatii din Arad, cercetator stiintific), Radu CM Ionescu (Chef &Radu Dumitrescu ( Chef & owner Bistro Voila), Ioana Patrasconiu ( My Ssecret Romania, organizator Oltenia & Muntenia Brunch), Nico Lontras (co-initiator al Congresului, chef, Rare Food Services) (Comunicat de presa – septembrie 2018)


A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2 octombrie în sediul Muzeului National al Literaturii Romane (Calea Grivitei nr 64-66, Sector 1)  si va avea ca tema principal dezbaterea despre proiectul initiat la editia precedenta: Ziua Nationala a Gastronomie si Vinului.

Sunt asteptati la eveniment specialisti din HoReCa si din domeniile conexe industriei ospitalitatii.

Evenimentul este organizat de catre Chef Nico Lontras (Rare Food Services), Cezar Ioan (vinul.ro) si Cosmin Dragomir (gastroart.ro) cu sprijinul Selgros Romania, Serve, Agricola Bacau, Prutul SA, Microgreens Romania, Ibis Hotels.

Congresul National de Vin si Gastronomie, editia a II-a, 2018

Data actualizarii: 24/07/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close