Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Mircea Matei numit CEO al cramei La...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

Afiseaza
comentarii

Ramona, chelnerita de la restaurantul Octopus din Parcul HerastrauRamona, chelnerita de la restaurantul Octopus din Parcul HerastrauRamona, chelnerita de la restaurantul Octopus din Parcul HerastrauRamona, chelnerita buna la suflet de la restaurantul grecesc Octopus, din Parcul Herastrau; inimoasa si calda, empatica, s-a intristat foarte tare cand i-am spus ca nu prea mi-a placut mancarea de la ei… 🙁 Imi venea sa spun ca am glumit, ca mi-a placut, de fapt, fiindca ea era convinsa ca e chiar buna mancarea de la Octopus, numai sa nu o mai vada atat de amarata… (GB – mai 2017)

Data actualizarii: 22/06/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close