Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Caramel bistrou si patiserie frantuzeasca in Piata AmzeiCaramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in Piata Amzei la numarul 13. Deschis nu de mult timp, Caramel este proiectul unui grup de prieteni francezi si romani, cunoscatori sau nu in ale deserturilor, care si-au propus sa impresioneze publicul larg cu finetea si delicatetea deserturilor frantuzesti.

Pe langa deserturile frantuzesti renumite, precum tarta Tatin, eclerul sau torturile, Caramel vine si cu o mica oferta de sandwich-uri, bari artizanale sau bauturi racoritoare deosebite.

Iar pentru vremea frumoasa, Caramel beneficiaza si de cateva mese pe terasa exterioara, care va dau posibilitatea de a va bucura de soare, caldura si ambianta cosmopolita! (Daniel Catoi – mai 2019)

 

Caramel

Un grup de prieteni francezi și români, deopotrivă profesioniști și amatori în ale deserturilor franțuzești, au pus bazele unui brand de excepție, menit să satisfacă poftele celor care sunt...

Data actualizarii: 11/06/2019

  • Culinaro :

    Extraordinar este la Caramel

  • Răspunde-i lui Culinaro Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close