Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Licitatie pentru un restaurant de 4 stele la Teatrul National din Bucuresti

In cladirea renovata si remodelata a Teatrului National din Bucuresti urmeaza sa-si gaseasca locul si un restaurant de patru stele.  Un local situat in spatele teatrului, la parter,  cu acces din strada Tudor Arghezi,  beneficiind si de o ampla terasa acoperita.

Urmand exemplul marilor teatre europene, deschise publicului pe tot parcursul zilei pentru multiple oferte de petrecere a timpului liber, restaurantul  in care spectatorii ii vor putea intalni pe actorii preferati  ar  fi numai una dintre acestea.

Cum pana la inceperea stagiunii n-a mai ramas foarte multa vreme, ne grabim sa va oferim cateva detalii in legatura cu modalitatea prin care se poate castiga un loc in… inima TNB, pentru ca nu ne indoim ca va fi unul din cele mai frecventate, o adevarata  oaza de relaxare, in care se vor schimba impresii la cald, se vor depana amintiri si va fi multa veselie. Prin urmare, va invitam ca, fara intarziere, sa dam sfoara-n tara!

Teatrul National „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, in calitate de titular al dreptului de administrare al imobilului, organizeaza, in conditiile Legii nr. 213/1998 o licitatie publica in vederea inchirierii unor spatii pentru activitati de alimentatie publica si servicii. Perioada de inchiriere: 5 ani, cu posibilitatea prelungirii. Pot participa la licitatie persoane fizice si juridice, romane sau straine, care au obiectul de activitate mentionat mai sus si care indeplinesc conditiile de participare la licitatie, prevazute in documentatia de atribuire.

Documentatia de atribuire poate fi procurata de la sediul Teatrului, Serviciul Achizitii Publice, Investitii, etaj 4 sau de pe site-ul TNB  –  unde de asemenea puteti gasi toate informatiile legate de aceasta procedura.

Asteptam sa va anuntam castigatorul !

(comunicat de presa)

O stire asteptata de zeci de ani… Pentru cine nu stie, acolo a mai fost un restaurant, imediat dupa Revolutie, si era chiar unul dintre cele mai bune din Bucuresti in acea vreme, era plin si veneau oamenii din tot orasul.

Teatrul National Bucuresti

 

Save

Data actualizarii: 09/09/2017

  • Livia Deaca :

    Minunat. Sa fie gustos si ieftin. Eu astept si re deschiderea Muzeului TNB, cel care a fost celebru candva. Ar fi potrivit in cadrul aniversarii Jubileului

  • Dă-i un răspuns lui Livia Deaca Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close