Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Talagani Apostolou la gratar cu dulceata de rosioare din Santorini

Talagani Apostolou la Amvrosia (lady chef Evanthia Zisi)

Talagani Apostolou la gratar cu dulceata de rosioare din Santorini, mai precis spus. Probabil ca nu ar fi ajuns in Lista fara aceasta dulceata delicioasa… E e o branza greceasca faimoasa in lume, mai ales dupa ce a castigat competitia pentru Cea mai buna branza din lume in 2008. E facuta integral din lapte de oaie, si are originile in Messina, regiunea pelopones din sudul Greciei. E asociata intotdeauna cu numele creatorilor retetei ei, familia Apostolou. Talagani Apostolou Cheese is often compared to Cypriot halloumi, but talagani has a superior, softer texture and a richer, creamier flavour which is offset by a delicate saltiness and subtle mint undertones.  Because of its composition, when baked on the grill, keep the strong full taste, rich aromas and subtle peppermint touches that characterize it. But the most impressive is that it is baked without melting, acquiring chewy texture without losing its shape. (decembrie 2019)

Pret meniu: 25 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close