Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Victor, ospatarul de la Taverna SarbuluiVictor, ospatarul de la Taverna SarbuluiVictor - chelner la Taverna SarbuluiVictor, ospatarul grijuliu de la Taverna Sarbului

Victor, ospatarul de la Taverna Sarbului; chelner vechi, de meserie si de vocatie, vesel si optimist, te binedispune si doar prin simpla lui prezenta in apropiere. Saritor si grijului, a scris cu pixul pe fiecare cutiuta in care am luat ce a ramas de la masa, „ca sa nu va mai chinuiti sa le deschideti pe fiecare sa vedeti ce e inauntru…”. Si a pus si o semnatura dedesubt, pentru conformitate… 🙂 (GB – mai 2017)

Data actualizarii: 22/06/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close