Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

O mica terasa de grill in Piata Dorobantilor

Am revenit la Steak Up din Piata Dorobantilor. Au marit terasa afara, pe trotuar, si au pus si niste mese in interior, chiar in mijlocul pietei. Acum am luat supa de porumb si o specialitate cu vita recomandata de ei, cea din poza. Mancarea e buna, bine facuta, chiar si frumos aranjata pe farfurie. destul de scump pentru un street food, chiar si pentru o mancare buna, mai ales ca portiile nu sunt deloc mari. Pe o supa, o portie deloc mare de vita cu cartofi prajiti si doua oua si un pahar de vin am platit vreo 90 de lei. La pahar au vin Lacerta, pe care nu te-ai astepta sa-l gasesti la street food, si care costa vreo 25 de lei paharul, la fel si supa. Probabil incearca sa-i imite pe cei de la Raionul de Peste, care resusesc, intr-adevar, sa vand street food mult mai scump ca in Franta sau in Italia, de pilda. (GB – octombrie 2017)

*

Steak-up e un fel de street food de incinta, daca se poate spune asa, augmentat, un grill bar, insa vara devine o adevarata terasa, cu tot ce-i trebuie unui restaurant. Au luat un colt din Piata Dorobantilor (piata – piata, adica cea in care se vand legume, nu rondul cu parculet si zona din jurul lui, care tot la numele de Piata Dorobantilor raspunde), dinspre Beller, si au amenajat o mica bucatarie deschisa, cu tejghea, la care pot manca asezat direct acolo, pe scaune inalte, de bar. Au asteptat foarte mult pana sa fie gata, eu locuiesc acolo, in Beller, si vedeam mereu ca asteapta ca sa deschida, fie ca le lipsea vreo autorizatie sau altceva.

Steak-up e un steak house, dupa cum usor se deduce. Au gratare pentru carne, ca feluri principale, si alte cateva lucruri relativ simplu si rapid de pregatit alaturi: supe, salate, hamburgeri etc.

Au carne de calitate la Steak-up, un bucatar bun, echipamentele sunt si ele ca la restaurantele mari, asa ca vita si ce carnuri mai au ei acolo le ies destul de bune. Am mancat si supa, tot buna, si aceasta. Mi-au dat si un hamburger, au insistat sa-l gust, se vede treaba ca se mandresc cu el.

Cand s-a incalzit afara au deschis si terasa, pe trotuar, cateva mese puse pe un podium de lemn, copertina de panza, retractabila deasupra. E mai comod aici, intr-adevar, sper sa le mearga mai bine, pentru ca inauntru parca nu prea se inghesuia lumea.

Preturile sunt rezonabile, serviciul bun, dezinvolt, prietenos. Steak-up este, asadar, un loc bun de oprit si de mancat americaneste in Piata Dorobantilor. (GB – aprilie 2017)

Steak-up street food in Piata Dorobantilor

Steak-up in Piata Dorobantilor, Bucuresti

Save

Save

Save

Noodle Bar by Tuk Tuk

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adevarateAm mancat de mai multe ori la Noodle Bar by Tuk Tuk din Piata Dorobantilor, fiindca e aproape de mine. E la fel de can...

Data actualizarii: 18/11/2019

Steak Up  - Str. Radu Beller, nr. 3 (in Piata Dorobantilor)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close