Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adevarate

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food scump la Piata Dorobantilor

Am mancat de mai multe ori la Noodle Bar by Tuk Tuk din Piata Dorobantilor, fiindca e aproape de mine. E la fel de cand s-a deschis, cele cateva feluri de mancare sunt destul de bune si bine facute, desi nimic special cu ele. Sunt retete simple de street food, adica chiar ceea ce si este Noodle Bar by Tuk Tuk. Doar ca preturile sunt foarte mari pentru un astfel de restaurant, chiar si pe Beller fie el. Mai ales ca stai foarte incomod pe scaunele si la mesele acelea foarte inguste. Serviciul bun, trebuie spus. Eu evit sa merg la ei din cauza preturilor, in primul rand, cu banii acestia mananci mai bine la multele restaurante bune din jur. Si nici sa mananc intr-o rana nu-mi place. E de mers la Noodle Bar by Tuk Tuk doar daca vrei cu oice pret sa mananci acele feluri de mancare, si nu alteceva fie asemanator sau diferit. Insa clienti au, asa ca nu au de ce sa faca altfel… (GB – februarie 2018)

Mancare si preturi condimentate

Noodle Bar by Tuk Tuk e standul de street food din Piata Dorobantilor al celor de la restaurantul thailandez Tuk Tuk, din apropiere, despre care am scris deja. Au deschis de curand, de cateva saptamani, au preluat spatiul celor care au avut Macaroni acolo, street food-ul cu paste, care nu a avut o viata lunga.

Noodle Bar by Tuk Tuk e pe partea cu strada Beller a Pietei Dorobantilor, vizavi de Steak Up, cu vitrina (perete de sticla) spre strada. Au un spatiu ingust, e cel mai mic dintre cele trei din piata. Nu au locuri la mese, cum au Steak Up, sau chiar Raionul de Peste, ci numai cateva scaune inalte de bar, la o tejghea la geam.

Meniul nu e atat de scurt sau de simplu pe cat ar parea, au si carne, pe care o promoveaza, niste rate intregi (cred ca si jumatati), care par sa fie printre specialitatile lor, alaturi de noodles, evident. Am luat o supa cu vita, pachetele cu legume si noodles cu creveti, destul de bune toate. Arome intense si condimente in exces, peste limitele gustului meu, insa cei care cauta bucatariile asiatice pentru asta se duc, la urma urmei. Ca si la Tuk Tuk-ul „mama”, merg pe cartea „originalului”, a mancarii „populare”, adica mancare facuta ca la ei, pe strazile marilor orase thailandeze. Intr-adevar, cei de acolo nu au timp sa taie legumele si sa curate crevetii, pun totul de-a valma intr-un wok si ti le dau sa le mananci pe marginea drumului. Dar sunt cateva diferente fata de centrul centrului Bucurestiului: street-food inseamna acolo chiar mancare facuta in strada, cu creveti si pesti pescuiti cu cateva ore inainte in marea de peste drum, legumele nu mai ajung sa treaca si prin supermarket. Si, nu in ultimul rand, platesti pentru mancarea aceea chiar ca pentru un street-food, nu ca intr-un restaurant din centrul unei capitale europene.

Pentru ca preturile de la Noodle Bar by Tuk Tuk sunt surprinzator de mari – chiar daca si portiile sunt destul de mari la ei. Cred ca orice masa intreaga, cu un pahar de vin, cu un desert si cu o cafea la sfarsit, trece de 100 de lei (peste 20 de Euro), oricum ai lua-o.

Au o chelnerita fasneata foc la Noodle Bar by Tuk Tuk; sigura pe ea, dezinvolta, neobosita, cu zambet si cu replica. Si clienti au, unii care mananca acolo, insa si altii care pleaca cu mancarea in sufertas. Serviciul a fost rapid, in mai putin de 15 minute am avut toate felurile pe masa.

Noodle Bar by Tuk Tuk e o oprire interesanta pentru cei care vora sa manance asiatic rapid, foarte aromat si condimentat, si care au rabdare sa curate cozile de la creveti pe o mica tejghea in care nu stii ce sa pui mai intai. Pare sa le mearga bine, s-ar ptea sa aiba mai multi clienti decat la Tuk Tukul de pe Putul lui Zamfir. Mai vedem… (GB – noiembrie 2017)

Steak Up

O mica terasa de grill in Piata DorobantilorAm revenit la Steak Up din Piata Dorobantilor. Au marit terasa afara, pe trotuar, si au pus si niste mese in interior, chiar in mijlocul pietei. Acum am...

Raionul de Peste (Piata Dorobantilor)

Momentul ridicării mesei la tavan la Raionul de PeșteRaionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele mai celebre povești de succes din lumea restaurantelor bucureștene, înc...

Tuk Tuk

Tuk Tuk, bucataria thailandeza traditionala confirmata de ai lor din orasLa ei mergi pentru bucataria thailandeza, care e printre cele mai aprecite dintre cele asiatice. E foarte bogata, e interes...

Data actualizarii: 15/11/2019

Noodle Bar by Tuk Tuk  - Str. Radu Beller, nr. 3 (Piata Dorobantilor)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close