Restaurantele Restocracy cu buacatrie urbana, creativa, inspirationala, experimentala etc.

Ord. dupa

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata(.....

987 vizite

Noul val al micilor localuri boeme, cu bucatarie creativaMA e unul...

1900 vizite

Poti face din aproape orice o delicatesa, cand iti pui capul la contri...

689 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistitCred ca primul restaurant des...

438 vizite

De ce cred chelnerii ca bucurestenii adora sa-si bage furculitele in a...

702 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?Alt Shift e cunoscut pentru...

384 vizite

Cu Ferrari-ul la street foodLa Raionul de Peste din Piata Dorobant...

1028 vizite

Pentru cei pe care atmosfera de birt ii emotioneazaUn om important...

662 vizite

Exile, restaurantul lui RomicaIn Bucuresti nu prea se intampla, ca...

574 vizite

Intentii bune, insa imaginatia putina strica planurileFitto Cafe e...

217 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cu Ferrari-ul la street food

La Raionul de Peste din Piata Dorobantilor am fost si cand s-a deschis, acum vreo doi ani, cred. Am mancat bine, insa am avut doua probleme mari cu ei atunci: am asteptat ingrozitor de mult niste lucruri relativ simple de mancare si a fost foarte inconfortabil din cauza caldurii, m-au trecut toate sudorile si s-a dus toata placerea unui pranz bun, chiar si indelung asteptat, cum a fost.

Acum au rezolvat foarte bine prima problema, insa a doua a ramas la locul ei, ceea ce m-a facut sa stau mult in cumpana daca e cazul sau nu sa pun Raionul de Peste in Lista Restocracy. I-am pus, totusi, pentru ca baietii aceia au facut un lucru foarte bun cu aceasta pescarie, pe de o parte, si pentru ca i-am pus si pe cei de La Pescaria Dorobantilor, pe de alta parte. Dar mai vedem in toamna, cand  Lista Restocracy va fi completa, cine ramane si cine nu acolo.

Raionul de Peste este, in primul rand, ceea ce ii spune si numele, o pescarie in Piata Dorobantilor, un stand de peste proaspat la care ti se poate prepara rapid cate ceva din pestii si fructele de mare din galantar, lucruri relativ simple, de regula: gratar, tartar, salata etc., tu stand la tejghea, pe scaune inalte, de bar. Un street food, adica, doar ca nu e chiar in strada. Au fost credibili, a mers bine, conceptul a… (citeste tot)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Dan Cretu

Chef Dan Cretu este din zona Brasovului. Strabunica sa a avut printre primele cuptoare de paine din Zarnesti (Brasov), iar el, fiind crescut de bunica si strabunica sa, a fost interesat de gusturi inc...

Noodle Bar by Tuk Tuk

Mancare si preturi condimentateNoodle Bar by Tuk Tuk e standul de street food din Piata Dorobantilor al celor de la restaurantul thailandez Tuk Tuk, din apropiere, despre care am scris deja. Au de...

La Pescaria Dorobantilor

Pentru cei pe care atmosfera de birt ii emotioneazaUn om important, bogat si umblat prin lume, mi-a spus ca La Pescaria Dorobantilor e cel mai bun restaurant de peste din Bucuresti. M-am uitat mai...


Raionul de Peste

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.