Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea face m...

6168 vizite

GastroLab vine cu o contributie originala la constructia Noii Bucatari...

3999 vizite 2 comentarii

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

9126 vizite

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

9265 vizite 1 comentarii

Norocul cu copiii buni pentru Angelica Ilie de la Pata Negra Am...

7285 vizite 1 comentarii

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

2690 vizite

La Pescaderia by Alioli, probabil cel mai bun raport calitate – pret...

2535 vizite 1 comentarii

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

3662 vizite 2 comentarii

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

4298 vizite

Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat locul res...

2510 vizite

Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu arti...

2049 vizite

Acolo a fost inainte o livada cu visini. Nu mai e... La Finca by Al...

4698 vizite 2 comentarii

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

1749 vizite 2 comentarii

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

10201 vizite 2 comentarii

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

1386 vizite

Taverna Sarbului, un lucru balcanic bine facut Dupa doi ani la Tavern...

4137 vizite 3 comentarii

Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva la Die Deutsche Knei...

2604 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

3767 vizite

Cherie Saveurs de Russie, mancare ruseasca buna pe bani putini Am fos...

3115 vizite

O braserie ca afara La Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucure...

1791 vizite

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

6079 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

O braserie ca afara

La Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucurestiului si al Pietei Dorobantilor, pe Beller, la parterul unui bloc bine construit in vremea comunistilor si inca in stare foarte bune, cum sunt cam toate acolo, in zona.

La Belle Epoque se prezinta ca un restaurant cu specific belgian, cu cateva mancaruri (nu multe) din bucataria lor traditionala, nu cea fina, cu multe feluri de bere, tot de la ei.

E un restaurant frumos, cu un concept unitar, totul in lemn maro inchis, atmosfera de pub din tarile occidentale (acolo cam toate sunt in genul acesta), cu cateva mese in fata, pe trotuar, unde le place oamenilor sa stea, sa se uite la trecatori cu o bere in mana.

Mancarea e rezonabila la La Belle Epoque. Sunt feluri simple, usor de facut si de descris, in general. Cred ca au si mic dejun – oricum, un mic dejun care incepe la ora 10.

E mereu lume la La Belle Epoque, si la pranz, si seara, si dimineata, par sa se simta bine. E un restaurant (mai degraba bistrou, sau ceva intre bistrou si braserie) popular, in care poti manca pe saturate fara sa cheltuiesti foarte mult, se bea bere. Vad multi straini, e genul de local cu care sunt obisnuiti. Pentru cei care lucreaza sau care locuiesc in zona e o optiune naturala, atata vreme cat nu-si pun problema ficatului sau a altor maruntaie, pentru care mancarea de la La Belle Epoque nu e tocmai ceea ce ar vrea doctorul tau sa auda… (GB – februarie 2017)

Data actualizarii: 09/07/2019

La Belle Epoque  - Str. Radu Beller, nr. 6 (Piata Dorobantilor)