Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica

O braserie belgiana autentica

La Belle Epoque e unul dintre cele mai conservatoare restaurante din Bucuresti. Si asta face parte din concept, fara indoiala, e un mesaj pe care chiar vor sa il transmita. Prin tot: ambianta clasica de braserie occidentala interbelica, meniu traditional, bere. Mancarea e rezonabil de buna, desi simpla, nimic deosebit, preturile sunt normale si ele.

Restaurantul are acelasi succes de ani si ani de zile, in primul rand datorita pozitiei. E placut sa stai pe o terasa in Beller, exact ca in filmele frantuzesti, direct pe trotuar, sa te uiti la oameni cu o bere sau cu o cafea in fata. Mai ales ca scaunele sunt indreptate aproape toate catre strada, ca si la vecinii lor, Nuba Cafe, de pilda. Chiar si cand stau cate doi sau trei la masa, nu prea se uita unii la altii, ci la trecatori. Strainii, in special, apreciaza acest loc care le aduce aminte de cafenelele si bistrourile de la ei de acasa. (GB – februarie 2020)

O braserie ca afara

La Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucurestiului si al Pietei Dorobantilor, pe Beller, la parterul unui bloc bine construit in vremea comunistilor si inca in stare foarte bune, cum sunt cam toate acolo, in zona. Numele vine din Franta, desigur: La Belle Époque. Se prezinta ca un restaurant cu specific belgian, cu cateva mancaruri (nu multe) din bucataria lor traditionala, nu cea fina, cu multe feluri de bere, tot de la ei.

E un restaurant frumos, cu un concept unitar, totul in lemn maro inchis, atmosfera de pub din tarile occidentale (acolo cam toate sunt in genul acesta), cu cateva mese in fata, pe trotuar, unde le place oamenilor sa stea, sa se uite la trecatori cu o bere in mana.

Mancarea e rezonabila la La Belle Epoque. Sunt feluri simple, usor de facut si de descris, in general. Cred ca au si mic dejun – oricum, un mic dejun care incepe la ora 10.

E mereu lume la La Belle Epoque, si la pranz, si seara, si dimineata, par sa se simta bine. E un restaurant (mai degraba bistrou, sau ceva intre bistrou si braserie) popular, in care poti manca pe saturate fara sa cheltuiesti foarte mult, se bea bere. Vad multi straini, e genul de local cu care sunt obisnuiti. Pentru cei care lucreaza sau care locuiesc in zona e o optiune naturala, atata vreme cat nu-si pun problema ficatului sau a altor maruntaie, pentru care mancarea de la La Belle Epoque nu e tocmai ceea ce ar vrea doctorul tau sa auda… (GB – februarie 2017)

Data actualizarii: 21/10/2020

La Belle Epoque  - Str. Radu Beller, nr. 6 (Piata Dorobantilor)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close