Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Ce a ajuns saracul OK Deli... Unii isi mai aduc aminte cata faima a...

Cel mai bun restaurant din Bucuresti la momentul la care scriu Sunt...

Trattoria Buongiorno Primaverii, dovada ca si ilogicul are logica lui ...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

O pozitionare corecta Osteria Bella Toscana s-a deschis in ianuarie...

Taupe Bistro Caffe, un loc din care nu iti ramane mai nimic in minte ...

Unicorn Coffee & more: cafenea child-friendly, cafenea pentru copi...

YASOU, sau cum arata o taverna a zilelor noastre YASOU e primul res...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoria Eu stiu de do...

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers Ma...

Un restaurant libanez fost celebru Four Seasons de pe Vasile Lascar...

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai vec...

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ajun...

Marketing bun. Sa vedem cat o sa tina... Modelul clasic de restaura...

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

Industrializarea boemei Am fost vara la Clubul Taranului (MTR), de ...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot ...

Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliate...

Afiseaza

O mica terasa de grill in Piata Dorobantilor

Am revenit la Steak Up din Piata Dorobantilor. Au marit terasa afara, pe trotuar, si au pus si niste mese in interior, chiar in mijlocul pietei. Acum am luat supa de porumb si o specialitate cu vita recomandata de ei, cea din poza. Mancarea e buna, bine facuta, chiar si frumos aranjata pe farfurie. destul de scump pentru un street food, chiar si pentru o mancare buna, mai ales ca portiile nu sunt deloc mari. Pe o supa, o portie deloc mare de vita cu cartofi prajiti si doua oua si un pahar de vin am platit vreo 90 de lei. La pahar au vin Lacerta, pe care nu te-ai astepta sa-l gasesti la street food, si care costa vreo 25 de lei paharul, la fel si supa. Probabil incearca sa-i imite pe cei de la Raionul de Peste, care resusesc, intr-adevar, sa vand street food mult mai scump ca in Franta sau in Italia, de pilda. (GB – octombrie 2017)

*

Steak-up e un fel de street food de incinta, daca se poate spune asa, augmentat, un grill bar, insa vara devine o adevarata terasa, cu tot ce-i trebuie unui restaurant. Au luat un colt din Piata Dorobantilor (piata – piata, adica cea in care se vand legume, nu rondul cu parculet si zona din jurul lui, care tot la numele de Piata Dorobantilor raspunde), dinspre Beller, si au amenajat o mica bucatarie deschisa, cu tejghea, la care pot manca asezat direct acolo, pe scaune inalte, de bar. Au asteptat foarte mult pana sa fie gata, eu locuiesc acolo, in Beller, si vedeam mereu ca asteapta ca sa deschida, fie ca le lipsea vreo autorizatie sau altceva.

Steak-up e un steak house, dupa cum usor se deduce. Au gratare pentru carne, ca feluri principale, si alte cateva lucruri relativ simplu si rapid de pregatit alaturi: supe, salate, hamburgeri etc.

Au carne de calitate la Steak-up, un bucatar bun, echipamentele sunt si ele ca la restaurantele mari, asa ca vita si ce carnuri mai au ei acolo le ies destul de bune. Am mancat si supa, tot buna, si aceasta. Mi-au dat si un hamburger, au insistat sa-l gust, se vede treaba ca se mandresc cu el.

Cand s-a incalzit afara au deschis si terasa, pe trotuar, cateva mese puse pe un podium de lemn, copertina de panza, retractabila deasupra. E mai comod aici, intr-adevar, sper sa le mearga mai bine, pentru ca inauntru parca nu prea se inghesuia lumea.

Preturile sunt rezonabile, serviciul bun, dezinvolt, prietenos. Steak-up este, asadar, un loc bun de oprit si de mancat americaneste in Piata Dorobantilor. (GB – aprilie 2017)

Steak-up street food in Piata Dorobantilor

Steak-up in Piata Dorobantilor, Bucuresti

Save

Save

Save

Noodle Bar by Tuk Tuk

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adevarate Am mancat de mai multe ori la Noodle Bar by Tuk Tuk din Piata Dorobantilor, fiindca e aproape de mine. E la fel de can...

Data actualizarii: 02/11/2018

Steak Up  - Str. Radu Beller, nr. 3 (in Piata Dorobantilor)

steak-up-terasa-de-grill-evaluare-restocracy