Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Flying Pig - Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restau...

Cantina pentru corporatisti Benedict Bistro e un restaurant destul ...

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

Phill - Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phil...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Afiseaza

O mica terasa de grill in Piata Dorobantilor

Am revenit la Steak Up din Piata Dorobantilor. Au marit terasa afara, pe trotuar, si au pus si niste mese in interior, chiar in mijlocul pietei. Acum am luat supa de porumb si o specialitate cu vita recomandata de ei, cea din poza. Mancarea e buna, bine facuta, chiar si frumos aranjata pe farfurie. destul de scump pentru un street food, chiar si pentru o mancare buna, mai ales ca portiile nu sunt deloc mari. Pe o supa, o portie deloc mare de vita cu cartofi prajiti si doua oua si un pahar de vin am platit vreo 90 de lei. La pahar au vin Lacerta, pe care nu te-ai astepta sa-l gasesti la street food, si care costa vreo 25 de lei paharul, la fel si supa. Probabil incearca sa-i imite pe cei de la Raionul de Peste, care resusesc, intr-adevar, sa vand street food mult mai scump ca in Franta sau in Italia, de pilda. (GB – octombrie 2017)

*

Steak-up e un fel de street food de incinta, daca se poate spune asa, augmentat, un grill bar, insa vara devine o adevarata terasa, cu tot ce-i trebuie unui restaurant. Au luat un colt din Piata Dorobantilor (piata – piata, adica cea in care se vand legume, nu rondul cu parculet si zona din jurul lui, care tot la numele de Piata Dorobantilor raspunde), dinspre Beller, si au amenajat o mica bucatarie deschisa, cu tejghea, la care pot manca asezat direct acolo, pe scaune inalte, de bar. Au asteptat foarte mult pana sa fie gata, eu locuiesc acolo, in Beller, si vedeam mereu ca asteapta ca sa deschida, fie ca le lipsea vreo autorizatie sau altceva.

Steak-up e un steak house, dupa cum usor se deduce. Au gratare pentru carne, ca feluri principale, si alte cateva lucruri relativ simplu si rapid de pregatit alaturi: supe, salate, hamburgeri etc.

Au carne de calitate la Steak-up, un bucatar bun, echipamentele sunt si ele ca la restaurantele mari, asa ca vita si ce carnuri mai au ei acolo le ies destul de bune. Am mancat si supa, tot buna, si aceasta. Mi-au dat si un hamburger, au insistat sa-l gust, se vede treaba ca se mandresc cu el.

Cand s-a incalzit afara au deschis si terasa, pe trotuar, cateva mese puse pe un podium de lemn, copertina de panza, retractabila deasupra. E mai comod aici, intr-adevar, sper sa le mearga mai bine, pentru ca inauntru parca nu prea se inghesuia lumea.

Preturile sunt rezonabile, serviciul bun, dezinvolt, prietenos. Steak-up este, asadar, un loc bun de oprit si de mancat americaneste in Piata Dorobantilor. (GB – aprilie 2017)

Steak-up street food in Piata Dorobantilor

Steak-up in Piata Dorobantilor, Bucuresti

Save

Save

Save

Noodle Bar by Tuk Tuk

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adevarate Am mancat de mai multe ori la Noodle Bar by Tuk Tuk din Piata Dorobantilor, fiindca e aproape de mine. E la fel de can...

Data actualizarii: 18/11/2019

Steak Up  - Str. Radu Beller, nr. 3 (in Piata Dorobantilor)