Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din București Sun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la Caupona Primul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant... Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Afiseaza

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul

Ad hoc Bistro pare sa fie micul bistrou de pe Calea Victoriei, in dreptul strazii Frumoasa, mutat in centru, in fata Bisericii Boteanu, daca nu cumva o fi un frate al acestuia si cel pe care il stiam eu sa fie inca acolo. A luat locul unei cafenele fara succes, unde se termina Boteanu in C. A Rosetti, vizavi de biserica si de Lido, cred ca prin 2016. ad hoc bistro (asa se scriu ei uneori, cu litere mici) are doua sali mici, la parterul unei cladiri vechi, si vreo trei mese afara, pe trotuar, se poate numi terasa, daca tine cineva cu tot dinadinsul sa ii spuna astfel.

Atmosfera e studenteasca in Ad hoc Bistro, austera, au numai mese si scaune inalte, de bar, peste tot, cateva carti pe polite, pe post de decor, parca si un mic acvariu.

Meniul e de si pe tablite, bucatarie contemporana, de casa, „de Internet”, cum i se mai spune, lucruri relativ simple, usor si rapid de facut, dar care pot fi bune daca ai ceva talent. Pentru auto-pozitionarea pe care si-o afiseaza (chiar ostentativ) Ad hoc Bistro mancarea e OK, cam asa cum te-ai astepta sa fie. Preturile pare putin cam mari, insa si chiriile in centru sunt la fel, asa ca se poate trece cu vederea.

Seara pare sa fie ceva mai multa lume la Ad hoc Bistro, par tineri si cred ca vin mai mult pentru atmosfera, sa bea ceva si sa stea cu orele vorbind banalitati.

Serviciul a fost bun, cu un chelner obisnuit cu clienti de varsta lui, dezinvolt, degajat, fara complexe.

Ad hoc Bistro poate sa fie o optiune buna pentru un pranz sau o cina rezonabile, intr-o atmosfera studenteasca in centrul orasului. Sper sa le mearga bine. (GB – martie 2017)

Za Lokal

O lectie buna de eficienta Za Lokal a luat locul lui Ad hoc Bistro, dupa ce acesta s-a mutat de pe Calea Victoriei mai in centru, vizavi de Biserica Boteanu. Din ce am vazut pe Internet, se pare ca...

Data actualizarii: 03/09/2021

Ad hoc Bistro  - C. A. Rosetti, nr. 10 (Biserica Boteanu)

  • Flory :

    Nu recomand

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close