Restaurantele Restocracy cu bucatarii fine care nu sunt asociate unei anumite tari sau culturi, altele decat „...

Ord. dupa

Noul restaurant vedeta al Bucurestiului, o constructie geniala de mark...

35526 vizite

Cap, talent, munca, antropologie... A auzit multa lume despre KAIAM...

19159 vizite

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ...

3583 vizite

Paul, mai multa atentie la gust! M-am tot uitat pe site-ul si pe Fa...

6694 vizite
Afiseaza
vizualizari

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat!

Bistro Ateneu, Noua Bucatarie Romaneasca Fina cu Chef Alexandru Dumitru

Am ajuns la ei invitat la o cina de degustare cu ocazia lansarii noului meniu, despre care am si scris un articol, O cina memorabila cu Head Chef Alexandru Dumitru, adica in sectiunea in sectiunea Cine Memorabile, ceea ce spune cam ce e mai importante de spus. In rest, adica despre ambianta si servicii, raman la ceea ce am scris data trecuta, nu mai e nevoie de update.

Head Chef Alexandru Dumitru si Bistro Ateneu au intrat si ei, frontal si cu succes deplin, asa cum mi-a confirmat-o cina memorabila din aceasta seara, in grupul extrem de restrans si elitist al creatorilor Noii Bucatarii Romanesti Fine si Creative, aparuta pe lume de foarte putin timp – in noiembrie 2017, mai precis spus.

Am facut poze si in bucatarie, cu Head Chef Alexandru Dumitru si cu ceilalti bucatari la lucru. Notele pe care le-am dat Bistro Ateneu la aceasta evaluare i-a propulsat in partea cea mai de sus a Topului Restocracy cu cele mai bune 200 de restaurante din Bucuresti. Sunt sigur ca vor avea succes, sunt sigur ca Head Chef Alexandru Dumitru e abia la inceputul unei ascensiuni despre care se va scrie mult. Si aici, pe Restocracy, si in multe alte locuri. (GB – februarie 2019)

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legume crude…

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu exact un an, ii atrage din ce in ce mai tare pe bucatarii talentati, care vor sa-si incerce puterile in cel mai dificil exercitiu posibil, practic. Fiindca nu e suficient doar sa cunosti foarte bine principiile si tehnicile de “Haute Cuisine”, si apoi sa le pui in farfurie dupa recoamnadrile facute deja de altii, ci trebuie sa inventezi tu singur si retetele. Ceea ce e, fara indoiala, si mai dificil decat sa inveti tehnicile. Fiindca nu ai de unde … (citeste tot)

Bistro Ateneu, Noua Bucatarie Romaneasca Fina cu Chef Alexandru Dumitru

 

O cina memorabila cu Head Chef Alexandru Dumitru

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si managerilor Cristi Preotu si Calin Capusan, si a tanarului si foarte talentatului Head Chef Alexandru Dumitru, cu ocazia lansarii...

Data actualizarii: 10/02/2019

Bistro Ateneu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.