Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, d...

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf A...

Wine Ambassadors Dinner, alta cina memorabila pregatita de Chef Samuel...

O cina iordaniana memorabila cu prietenii in toamna tarzie a lui 2018 ...

O cina chiliana memorabila, cu cele mai reprezentative mancaruri chili...

Afiseaza

Bistro Ateneu, Noua Bucatarie Romaneasca Fina cu Chef Alexandru Dumitru

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si managerilor Cristi Preotu si Calin Capusan, si a tanarului si foarte talentatului Head Chef Alexandru Dumitru, cu ocazia lansarii unui nou meniu.

A fost o degustare de zile mari, cu feluri exclusiv din noul meniu si cu vinurile lor deosebite de la Comtesse du Barry:

  • Pâine cu maia şi untul casei
  • Cococi pe plită, Pastă de jumări, Ceapă de apă
  • Sfeclă coaptă, Brânză de oaie, Ulei de cepşoară
  • Chitftea din crap sălbatic, Supă de peşte a la grec
  • Şalău, Cremă de usturoi verde, Arpagic copt
  • Piept de porc gătit încet, Kale crocant, Gulie
  • Coastă de vită, Varză călită, Demi-glace
  • Fagure de miere, Ingheţată de chefir

Toate au fost bune si foarte bune, originale, retete inventate de ei, din cate mi-am dat seama, cu cateva combinatii surprinzatoare si de mare efect.

Head Chef Alexandru Dumitru si Bistro Ateneu au intrat si ei, frontal si cu succes deplin, asa cum mi-a confirmat-o cina memorabila din aceasta seara, in grupul extrem de restrans si elitist al creatorilor Noii Bucatarii Romanesti Fine si Creative, aparuta pe lume de foarte putin timp – in noiembrie 2017, mai precis spus.

Am facut poze si in bucatarie, cu Head Chef Alexandru Dumitru si cu ceilalti bucatari la lucru. Notele pe care le-am dat Bistro Ateneu la aceasta evaluare i-a propulsat in partea cea mai de sus a Topului Restocracy cu cele mai bune 200 de restaurante din Bucuresti. Sunt sigur ca vor avea succes, sunt sigur ca Head Chef Alexandru Dumitru e abia la inceputul unei ascensiuni despre care se va scrie mult. Si aici, pe Restocracy, si in multe alte locuri. (GB – februarie 2018)

Bistro Ateneu, Noua Bucatarie Romaneasca Fina cu Chef Alexandru Dumitru

Bistro Ateneu, Noua Bucatarie Romaneasca Fina cu Chef Alexandru Dumitru

 

Bistro Ateneu

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ajuns la ei invitat la o cina de degustare cu ocazia lansarii noului meniu, despre care am si scris un articol, O cina memorabila cu ...

Data actualizarii: 11/02/2019

o-cina-memorabila-cu-head-chef-alexandru-dumitru-restocracy