Restaurantele Restocracy cu bucatarie frantuzeasca

Ord. dupa

Cel mai bun restaurant din Bucuresti la momentul la care scriuSunt...

7572 vizite

Restaurantul galerie de arta contemporanaMi s-a reprosat ca am sub...

2116 vizite

Marea bucatarie frantuzeasca fina traditionala adaugita cu rosii crude...

1147 vizite

Cum mananca franceziiIci et La s-a mutat din casa aceea oribil a...

896 vizite

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

767 vizite

Sunt sigur ca au un servicu foarte bun si ca ciudatul peste care am da...

416 vizite
Afiseaza
vizualizari

Sunt sigur ca au un servicu foarte bun si ca ciudatul peste care am dat a fost doar un accident!

Cafe Athenee e unul dintre restaurantele Hotelului Athenee Palace Hilton, chiar o cafenea, de fapt, insa in care se poate manca, si inca destul de bine.

Restaurantele si cafenelele hotelurilor de lux sunt toate cam la fel, destul de previzibile: bine amenajate, mancare buna, servicii la fel, preturi mari. Asa e si la Cafe Athenee, chiar si serviciul, desi un personaj care nu ar avea ce sa caute in niciun post in care se lucreaza cu clientii, daramite chelner la un hotel de lux, m-a facut sa le dau o nota la servicii pe care nu o merita, sunt convins!

Meniul e frantuzesc la Athenee Cafe, e mancare buna, bine facuta, desi o buna parte dintre felurile de acolo sunt relativ simple si usoare. Preturile sunt destul de mari, evident.

La Cafe Athenee am avut un conflict cu un chelner, parea foarte mic de varsta, as fi zis ca e licean daca nu as sti ca cei de la Hilton nu si-ar perimte sa angajeze un minor. Nu tin minte sa ma mai fi enervat cineva atat de tare in ultimii ani intr-un restaurant. Nu conta, la urma urmei, daca a inteles sau nu ce voiam, daca avea el dreptate sau eu, cand i-am spus sa cheme alt chelner fiindca nu mai vreau sa discut cu el, trebuia sa o faca, si cu asta gata!

Dar, revenind la cafenea, Cafe Athenee e un loc in care ajungi sa mananci pentru ca esti acolo sau in apropiere, ca ai o intalnire de afaceri care se prelungeste si nu vrei sa mai pierzi timpul mergand in alta parte.Poate or avea si vreun fel de mancare, sau mai multe, pentru care niste oameni sa vina special la Cafe Athenee ca sa le manance, insa eu nu stiu de ele. (GB – martie 2017)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Franz Conde

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...

Franz Conde

Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton BucurestiDin vara anului 2016, Chef Franz Conde imbie oaspetii hotelului Athénée Palace Hilton cu cele mai rafinate selectii gastrono...


Cafe Athenee

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.