Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

3466 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti?Pe ...

2929 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

875 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate...

2267 vizite

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucur...

3541 vizite

Cred ca bucatarul acela ar trebui sa faca mai mult decat steak si sush...

1908 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

3338 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il numesc Clubul...

786 vizite

Sharkia e unul dintre restaurantele hotelului Radisson, pus in partea ...

1524 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe5ensi, citit "sen...

1643 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

1420 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

2173 vizite

Cel mai constant restaurantAm revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

688 vizite

Marea gradina de pe marele lacClubul Snagov e un adevarat complex ...

345 vizite

Trainerul de chelneri de la Nor Sky Casual RestaurantNor Sky Casua...

4032 vizite

Un steakhouse cuminte si conservatorBarbizon Steak House e restaur...

581 vizite

Experiment reusit cu chelneri de la un restaurant de luxPrimele tr...

627 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

427 vizite

Alt restaurant cu totul la vedereAcesta este genul de restaurante ...

523 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme...Nu stiu...

833 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de doua ori sa...

388 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei?Abia acum, in ...

544 vizite

O noua incercare de bucatarie creativa, de fine dining in Piata Doroba...

431 vizite

Braseria potrivita la locul potrivitHambar ceea ce au si sintetiza...

444 vizite

Printesa in negru cu margele albeDaca tin eu bine minte, restauran...

435 vizite

Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantului Naan e greu d...

2146 vizite

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2067 vizite

Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna...Tasting Room e u...

264 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

205 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

324 vizite

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la guraThe G...

1282 vizite

Greu de vandut o cina in holul unui hotel, oricat de buna ar fi mancar...

245 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul VechiThe Ace, pe numele lui...

430 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

678 vizite

Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e restaurantul ...

210 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

451 vizite

Noblesse ar putea sa fie un mare restaurant, dar nu e. De 14 ani... ...

403 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani?Phill e un r...

292 vizite

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

387 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficientMica Elvetie ...

842 vizite

Cand intai deschizi restaurantul si abia apoi incepi sa te gandesti la...

816 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare...Am ajuns din nou la Fratel...

309 vizite

Un restaurant cuminte si discret, asa cum e si hotelul din care face p...

219 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos...El Pato ...

235 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor SkySunt puti...

259 vizite

Cantina chic a DorobantilorWhite Horse e unul dintre restaurantele...

371 vizite

O formula care a prins bine, cu chelneri bine alesiSalon Golescu e...

375 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

280 vizite

Unul dintre primele restaurante de dupa Revolutie, inca imperturbabil....

201 vizite

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac!Cred ca sunt aceiasi ca...

304 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

685 vizite

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

666 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

772 vizite

Ai o hala mare si vreo 5000 de corporatisti care vor sa manance rapid ...

705 vizite

Alt restaurant de la care m-am intors imputitFunky Lounge e unul d...

278 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cred ca bucatarul acela ar trebui sa faca mai mult decat steak si sushi…

Mi-a placut dintotdeauna de restaurantul acesta din Herastrau, Argentine, desi nu sunt mare amator nici de carne si nici de sushi. Insa au un bucatar talentat, cred ca e acelasi de mai multi ani, mi se pare ca stilul de a gati e acelasi. Mai au un Argentine Syeak & Sushi si in Baneasa Shopping City, de aceea e Herastrau in nume.

Argentine Steak & Sushi e un restaurant destul de mare, in complexul Bonton Palace, la inceputul Soselei Nordului, in partea de Herastrau cu Aqua, Casa di David si La Brasserie. Argentine imparte frumoasa terasa cu Octopus, despre care acum am aflat ca tot al lor este.

Argentine e lung si ingust, cu pereti de sticla pe toate partile, se vede foarte frumos in jur, oriunde ai fi asezat. In capat au o parte din bucatarie deschisa, cred ca e cea de sushi si bucatarie rece. E foarte bine amenajat, e comod, mesele nu sunt inghesuite. Terasa e eleganta, bine mobilata. Din poze se vede destul de bine despre ce vorbesc, cred.

Argentine Steak & Sushi scoate in fata vita si sushiul, dupa cum ii spune numele, insa au si cateva alte feluri din bucataria internationala destul de bine facute. Acum o luna si ceva am mai fost acolo, am luat numai antreuri si tin minte ca am zis si atunci ca bucatarul acela stie bine ce inseamna mancarea fina, se vede ca are talent si imaginatie. Acum am luat o supa miso, foarte buna, un antricot de vita si paste asiatice cu legume.

Noroc ca m-am prins la timp, voiau sa-mi aduca vita pe plita, sau pe un pietroi, ceea ce detest sa mi se intample. Si sunt multi ca mine, ar fi bine sa nu uite asta… Vita a fost buna, avea cateva pielite, dar le-am pus nota maxima, pentru ca am dat peste pielite si la alte mari steakhouses din Bucuresti, tot cu nota maxima la vita. Pastele au fost bune si ele, dar putin cam sarate. De la sos, desigur, dar sarea e sare, si cand e prea multa te indispune. Sparanghelul a fost perfect gatit, rigid si crocant, asa cum trebuie, Pacat ca nu a taiat cate 2 cm din coditele care erau prea tari si atoase, ca sa mearga pana la capat cu gatitul de adevarat chef. Se vedea usor care dintre ele ar fi trebuit taiate, dar s-a multumit sa le lase exact asa cum le-a cumparat. Sau poate ca s-a gandit ca e inestetic sa fie de lungimi diferite, mai stii? Pentru cine nu stie, acestea se taie dupa fierbere, nu inainte.

Preturile sunt destul de mari, insa Argentine Steak & Sushi nu e printre cele mai scumpe restaurante, nici din Bucuresti si nici din parcul Herastrau.

Serviciul a fost bun, cu niste chelneri in forma, bine dispusi si chiar cu replica. O chelnerita care s-a ocupat de mine a fost in mod special placuta, naturala, foarte potrivita pentru un astfel de job. Mai spre sfarsit m-a recunoscut seful lor si se uitau cu mai multa curiozitate la mine, insa au fost amabili si politicosi si inainte sa stie ca notez orice miscare a lor…

Argentine Steak & Sushi e, deci, unul dintre marile restaurante ale Parcului Herastrau si ale Bucurestiului, un restaurant pentru oamenii bogati si care stiu ce e aceea o mancare cu adevarat buna. Pacat ca l-au impins prea tare catre steak & sushi, sunt sigur ca bucatarul acela ar putea sa faca mai mult decat atat. (GB – iulie 2017)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Catalin Petrescu

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca din anul 1996, dar cu o perioada in care a lucrat in Norvegia (2004-2010). Inainte de plecare sa in Norvegia, Chef Catalin Petresc...

Octopus

Un restaurant care ar merita un meniu ceva mai original, mai creativ...Octopus e un restaurant nou-nout, deschis de doua luni in Parcul Herastrau, in complexul Bonton Palace, langa Argentine. E un...


Argentine (Herastrau)

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.