Restaurantele Restocracy cu bucatarie greceasca

Ord. dupa

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina Corto Malt...

4778 vizite

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare Am revenit...

7913 vizite

O cina greceasca pe cinsta acasa la doamna Zisi Amvrosia e un resta...

4579 vizite

Specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am revenit la Oct...

3377 vizite

Si la Piata Muncii se poate manca bine Santorini e unul dintre puti...

1633 vizite

Se mananca bine la Meze, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vestea ...

1047 vizite

Pariul pe neconventional castigat de domnul Bodo La Kostas a fost d...

1133 vizite
Afiseaza
vizualizari

Specialistii la recrutat chelnerite adorabile

Octopus, restaurant grecesc in Parcul Herastrau, complexul Bonton Palace

Am revenit la Octopus, dupa un an. L-am gasit la fel de frumos, colorat, de vacanta, nu mai repet ce am scris deja.

Cred ca nu au schimbat meniul. Au vrut sa nu fie nimic special cu meniul de la Octopus, si le-a reusit foarte bine… De data aceasta am luat o gustare de tip meze, cu salata de vinete, icre, humus si tzatziki, primele trei banale, fara niciun gust, dar cu tzatzikiul acceptabil, la fel si maslinele si lipia. Apoi un calamar umplut cu branza, destul de bun, si un peste intreg, lup de mare, foarte bun, chiar surprinzator.

Am scris data trecuta ca am dat de o chelnerita adorabila la Octopus, si acum mi s-a intamplat la fel! E cea din poza, mi-a facut mare placere sa vorbesc cu ea si sa o vad zambind fara sa faca vreun efort, ba chiar cu placere, e in natura ei sa zambeasca. Chelnerul care mai trecea din cand in cand pe la noi, dimpotriva, era opusul ei: sictirit, cu privirea in gol si cu mintea la ale lui.

Chelnerita aceasta adorabila a fost adoua surpriza de la Octopus, iar a treia a fost ca mi-au scos gustarea de pe nota de plata, fiindca le-am spus ca nu mi-a placut! Si am primit si o prajitura foarte buna, tot cadou…

Un singur client mai era cand am fost eu, la pranz, insa pe seara cred ca se umple, de obicei.

Octopus e un restaurant foarte frumos, si poate ca ar merita un meniu mai creativ si o mancare ceva mai buna. Sau un chef nou  ceea ce e acelasi lucru, de fapt… (GB – iulie 2018)

Un restaurant care ar merita un meniu ceva mai original, mai creativ…

Octopus e un restaurant nou-nout, deschis de doua luni in Parcul Herastrau, in complexul Bonton Palace, langa Argentine. E un restaurant mare, au preluat spatiul dinspre Soseaua Nordului, nu pe cel dinspre lac, acela a ramas o sala de evenimente.

Octopus e un restaurant grecesc traditional, chiar de taverna, daca te uiti in meniu, insa amenajarea e de restaurant elegant. Au avut un arhitect bun si au investit mult in ambianta si decoruri, iar rezultatele sunt pe masura. Culoarea dominanta e albastrul deschis, bleu ciel, turcoaz, ca sigla de la Concursul Mihail Jora, au si niste barci pe tavan… Si terasa e frumoasa, foarte frumoasa, chiar, de m-a facut sa pun Octopus in lista cu marile terase de pe site, chiar daca nu e prea mare. Insa tot ansamblul din care face parte Octopus e foarte spectaculos, si nu te mai gandesti ca terasa lor e doar o bucatica din marea gradina. (…)

Serviciul mi-a placut cel mai mult la Octopus, cu un chelner si o chelnerita tineri, deschisi, veseli, cu un zambet natural, fara grimase. Pe fata, Ramona, am pus-o si in lista cu cei mai buni chelneri din oras. Empatica, grijulie, buna la suflet, sincer preocupata sa faca lucrurile bine si de binele celorlalti, s-a intristat foarte tare cand i-am spus ca nu prea mi-a placut mancarea. Si cu atat mai mult cu cat ea chiar crede, cu sinceritate, ca… (GB – iunie 2017) (citeste tot)

Octopus, restaurant grecesc in Parcul Herastrau, complexul Bonton Palace

Limo Cuisine & Kayo Summer Club Garden

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuisine din Parcul Herastrau, gandindu-ma ca poate nu erau la intreaga capacitate acum cateva saptamani, cand am fost acolo. Insa banu...

Argentine (Herastrau)

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitatia lui Catalin Petrescu, de aceasta data. Am scris un articol separat despre acest pranz. Ma vad obligat sa revin asupra celor ...

Data actualizarii: 07/09/2018

Octopus

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.