Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

314 vizite

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

48 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

88 vizite

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

345 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

503 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca. Cas...

732 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

194 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilator Chefs Experience e un resta...

297 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima... Complexu...

177 vizite

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

294 vizite

O frumoasa gradina ascunsa a centrului Bucurestiului Eu ma duse...

145 vizite

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligent Cat sunt eu de int...

276 vizite

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

262 vizite

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

280 vizite

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1305 vizite 1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

59 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului... Sunt sigur ca mult...

233 vizite

Cam ca si celelalte doua restaurante Gargantua Gargantua KSLF e un ...

299 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

203 vizite

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toa...

18 vizite

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

23 vizite

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

209 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

14 vizite

Marea bucatarie frantuzeasca fina traditionala adaugita cu rosii crude...

367 vizite

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

462 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Mancarea in coada listei

Limo Cuisine & Kayo Summer Club Garden in Herastrau Park BucharestAm promis sa ma intorc repede la Limo Cuisine din Parcul Herastrau, gandindu-ma ca poate nu erau la intreaga capacitate acum cateva saptamani, cand am fost acolo. Insa banuiala mi s-a adeverit: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie fina, e preponderent mancare italieneasca traditionala, obisnuita, de trattoria – daca consideram ca asta a devenit “obisnuinta” si in Romania, in egala masura.

Am luat niste creveti inveliti in pancetta, buni, in general, ca toti crevetii, dar din care nu imi mai amintesc decat sarea in exces din sunca. Am notat ca sosul a fost banal, insa nu si din ce era. Pastele mi-au placut ceva mai mult decat lui Gabriel, tocmai pentru ca erau simple si fara sos in exces, cum e moda in Bucuresti. Mielul a fost bun, sparanghelul batran si mult prea fiert, daca apasai cu furculita pe el se facea imediat ca o pasta. Un vin rosu, pe care Gabriel a si dat o gramada de bani, a fost de aruncat, avea cel putin 26C.

Am gasit salonul interior de la Limo Cuisine amenajat, arata foarte bine, mobilier de buna calitate, elegant. Nu au aer conditionat (sau nu i-au dat drumul?), ceea ce poate ca pe unii ii lasa indiferenti, insa pe altii nu.

Italianul din poza (patron, sau aproape), foarte vorbaret si placut, ne-a mai inveselit, ne-a facut placere sa stam de vorba cu el, e un adevarat personaj de revista mondena. Insa o parte dintre ceilalti din personalul de sala nu au vreo legatura cu aceasta meserie.

Preturile mari la Limo Cuisine: sparanghelul insuficient curatat, din nou, 28 de lei, coastele de miel 95, cei 5 creveti inveliti in sunca sarata 75 de lei, la fel si pastele, tot 75, apa 25 de lei sticla. Mancarea face cel mult jumatate din banii acestia, restul i-am pus in contul lacului si al conversatiei cu italianul.

Asadar, luati in calcul Limo Cuisine pentru terasa, lac, piscina, parc, costume de baie, in ce ordine vreti, insa mancarea in coada listei, de fiecare data. (GB & Gabriel Iovu – august 2018)

Un test inca nereusit

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dinspre lac de la Bonton Palace, impreuna cu marea terasa cu piscina din Parcul Herastrau. Bonton Palace au o bucata din Parcul Herastrau, in capatul dinspre Bulevardul Beijing (Ambasada Chinei). La inceput au vrut sa faca ceva unitar, un adevarat complex de agrement, insa dupa o vreme l-au divizat si au inchiriat altora. Cei care au Nuba au luat partea dinspre strada, spre Soseaua Nordului, unde au acum un restaurant bun, Argentine, si unul mediocru, Octopus. Restul a ajuns acum la cei de la Bamboo, dupa cum am spus, care au facut un restaurant italian in cladirea dinspre lac, Limo Cuisine, si un club, cafenea, lounge sau cum vreti sa o mai numiti, pe ponton, care se cheama Kayo Summer Club Garden. Marea terasa, care are si piscina, e impartita frateste de catre acestea doua, si la fel si terasa de pe acoperisul Limo Cuisine, care e un spatiu cu personalitate proprie, oarecum.

Mi-au spus ca Limo Cuisine, ca restaurant, nu e deschis inca, se mai fac amenajari la salon si la terasa din fata lui. Bucataria e functionala, insa, si poti primi mancare daca stai undeva pe terasa mare. Peste vreo saptamana sau doua vor deschide Limo Cuisine cu totul. (…) Pranzul a inceput foarte bine la Limo Cuisine, cu o caracatita bine rumenita, buna la gust, si cu un piure de cartofi foart bun si el. Insa orezul negru cu legume si creveti a fost destul de mediocru, Bibanul de mare a fost putintel mai bun, insa nu cine stie ce, iar sparanghelul nu a fost curatat de tepi!… (citeste tot)

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

Octopus

Specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am revenit la Octopus, dupa un an. L-am gasit la fel de frumos, colorat, de vacanta, nu mai repet ce am scris deja. Cred ca nu au schimbat meniu...

Argentine (Herastrau)

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitatia lui Catalin Petrescu, de aceasta data. Am scris un articol separat despre acest pranz. Ma vad obligat sa revin asupra celor ...

Data actualizarii: 30/12/2018

Limo Cuisine & Kayo Summer Club Garden, august 2018