Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

Afiseaza

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dinspre lac de la Bonton Palace, impreuna cu marea terasa cu piscina din Parcul Herastrau.

Bonton Palace au o bucata din Parcul Herastrau, in capatul dinspre Bulevardul Beijing (Ambasada Chinei). La inceput au vrut sa faca ceva unitar, un adevarat complex de agrement, insa dupa o vreme l-au divizat si au inchiriat altora. Cei care au Nuba au luat partea dinspre strada, spre Soseaua Nordului, unde au acum un restaurant bun, Argentine, si unul mediocru, Octopus.

Restul a ajuns acum la cei de la Bamboo, dupa cum am spus, care au facut un restaurant italian in cladirea dinspre lac, Limo Cuisine, si un club, cafenea, lounge sau cum vreti sa o mai numiti, pe ponton, care se cheama Kayo Summer Club Garden. Marea terasa, care are si piscina, e impartita frateste de catre acestea doua, si la fel si terasa de pe acoperisul Limo Cuisine, care e un spatiu cu personalitate proprie, oarecum.

Mi-au spus ca Limo Cuisine, ca restaurant, nu e deschis inca, se mai fac amenajari la salon si la terasa din fata lui. Bucataria e functionala, insa, si poti primi mancare daca stai undeva pe terasa mare. Peste vreo saptamana sau doua vor deschide Limo Cuisine cu totul.

De la Kayo Summer Club Garden poti lua bauturi, fiindca e o terasa de vara de tip cafenea – club. La pranz, cand am ajuns eu, era inchis pontonul, se putea sta numai pe terasa de la piscina. Care terasa nu era inca amenajata asa cum imi inchipui eu ca ar trebui sa arate. Nu par sa fi facut cine stie ce renovari fata de cum stiam eu Bonton Palace-ul, si nici macar maturata nu era. Probabil nu se asteptau sa aiba clienti la pranz, eram singurii nede-ai lor acolo.

Ne-au servit, totusi, si inca foarte amabili. Am vazut niste italieni in bucatarie. Meniul Limo Cuisine e si el din bucataria italiana, un fel de amestec de bucatarie traditionala cu aspiratii catre cea fina. Pranzul a inceput foarte bine la Limo Cuisine, cu o caracatita bine rumenita, buna la gust, si cu un piure de cartofi foart bun si el. Insa orezul negru cu legume si creveti a fost destul de mediocru, Bibanul de mare a fost putintel mai bun, insa nu cine stie ce, iar sparanghelul nu a fost curatat de tepi!

Serviciul a fost amuzant, cu un chelner, barman, sef de terasa su manager, ce o fi fost, foarte vesel, cu chef de vorba si de glume, ne-a placut sa facem conversatie. Nu stia el cateva lucruri elementare, insa nu te poti supara, mai ales cand esti deja intr-o dispozitie de vacanta pe o astfel de terasa cu piscina si cu lac.

Preturile sunt mari la Limo Cuisine, si era de asteptat sa fie astfel. O masa in doi iti scoate repede 500 de lei de pe card si ii transfera la Bamboo, daca iei vinul mai ieftin. Daca iei unul mai scump, e mai scump…

Limo Cuisine, impreuna cu Kayo Summer Club Garden, cu terasele lor si cu piscina sunt acum cel mai mare restaurant de vara din Parcul Herastrau, daca le luam impreuna, su unul dintre cele mai mari din Bucuresti. Sa vedem ce va fi la iarna…

Cat despre mancare, bun, am inteles ca Limo Cuisine nu s-a deschis inca, faceau inca teste si ne-au nimerit tocmai pe noi cobai. Ca nu le-a iesit mancarea asa cum au prezentat-o, poti intelege, ca de aceea se numeste experiment, insa in loc sa ne plateasca ei pe noi pentru asta, ne-au luat noua o gramada de bani. O sa revin in caurand la Limo Cuisine, cand va fi in intregime operational, sa vad daca va fi o alta mancare. Deocamdata nu i-am pus in lista restaurantelor cu bucatarie fina. Sunt foarte curios daca vor ajunge pana la urma acolo… (GB – iulie 2018)

Data actualizarii: 16/07/2018

  • Dodo :

    Bravo, va sustin cu comentariul de mai sus, ma intreb vom suferi toata vara din cauza zgomotului ca muzica nu pot sa o numesc, poate totusi dupa tiate reclamatiile facute sa se ia masuri.

    • Jordanezul :

      Draga DODO
      Degeaba te-ntrebi!!Lor nu le pasa de zgomot….pardon.muzica!Dar daca-ti pasa,te rog frumos ca sa ma contactezi pe adresa de e-mail jordanezul(at)yahoo.com
      Si eu locuiesc in zona.

  • Beatrice :

    Mișto. Filmuleț cu un tip pe bicicletă și o tipă alergând. Eleganță și sănătate pură. Dar v-au spus și că nu se poate dormi în Aviatorilor, Dorobanți și nici pe Mihalache din cauza Kayo Summer Club? Până la ora 4-6:00 AM, și asta nu doar în weekend. Primăria autorizează, cei care manâncă și petrec acolo, finanțează.

    • Jordanezul :

      Draga Beatrice
      Degeaba te-ntrebi!!Lor nu le pasa de zgomot….pardon.muzica!Dar daca-ti pasa,te rog frumos ca sa ma contactezi pe adresa de e-mail jordanezul(at)yahoo.com
      Si eu locuiesc in zona.