Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Afiseaza

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dinspre lac de la Bonton Palace, impreuna cu marea terasa cu piscina din Parcul Herastrau.

Bonton Palace au o bucata din Parcul Herastrau, in capatul dinspre Bulevardul Beijing (Ambasada Chinei). La inceput au vrut sa faca ceva unitar, un adevarat complex de agrement, insa dupa o vreme l-au divizat si au inchiriat altora. Cei care au Nuba au luat partea dinspre strada, spre Soseaua Nordului, unde au acum un restaurant bun, Argentine, si unul mediocru, Octopus.

Restul a ajuns acum la cei de la Bamboo, dupa cum am spus, care au facut un restaurant italian in cladirea dinspre lac, Limo Cuisine, si un club, cafenea, lounge sau cum vreti sa o mai numiti, pe ponton, care se cheama Kayo Summer Club Garden. Marea terasa, care are si piscina, e impartita frateste de catre acestea doua, si la fel si terasa de pe acoperisul Limo Cuisine, care e un spatiu cu personalitate proprie, oarecum.

Mi-au spus ca Limo Cuisine, ca restaurant, nu e deschis inca, se mai fac amenajari la salon si la terasa din fata lui. Bucataria e functionala, insa, si poti primi mancare daca stai undeva pe terasa mare. Peste vreo saptamana sau doua vor deschide Limo Cuisine cu totul.

De la Kayo Summer Club Garden poti lua bauturi, fiindca e o terasa de vara de tip cafenea – club. La pranz, cand am ajuns eu, era inchis pontonul, se putea sta numai pe terasa de la piscina. Care terasa nu era inca amenajata asa cum imi inchipui eu ca ar trebui sa arate. Nu par sa fi facut cine stie ce renovari fata de cum stiam eu Bonton Palace-ul, si nici macar maturata nu era. Probabil nu se asteptau sa aiba clienti la pranz, eram singurii nede-ai lor acolo.

Ne-au servit, totusi, si inca foarte amabili. Am vazut niste italieni in bucatarie. Meniul Limo Cuisine e si el din bucataria italiana, un fel de amestec de bucatarie traditionala cu aspiratii catre cea fina. Pranzul a inceput foarte bine la Limo Cuisine, cu o caracatita bine rumenita, buna la gust, si cu un piure de cartofi foart bun si el. Insa orezul negru cu legume si creveti a fost destul de mediocru, Bibanul de mare a fost putintel mai bun, insa nu cine stie ce, iar sparanghelul nu a fost curatat de tepi!

Serviciul a fost amuzant, cu un chelner, barman, sef de terasa su manager, ce o fi fost, foarte vesel, cu chef de vorba si de glume, ne-a placut sa facem conversatie. Nu stia el cateva lucruri elementare, insa nu te poti supara, mai ales cand esti deja intr-o dispozitie de vacanta pe o astfel de terasa cu piscina si cu lac.

Preturile sunt mari la Limo Cuisine, si era de asteptat sa fie astfel. O masa in doi iti scoate repede 500 de lei de pe card si ii transfera la Bamboo, daca iei vinul mai ieftin. Daca iei unul mai scump, e mai scump…

Limo Cuisine, impreuna cu Kayo Summer Club Garden, cu terasele lor si cu piscina sunt acum cel mai mare restaurant de vara din Parcul Herastrau, daca le luam impreuna, su unul dintre cele mai mari din Bucuresti. Sa vedem ce va fi la iarna…

Cat despre mancare, bun, am inteles ca Limo Cuisine nu s-a deschis inca, faceau inca teste si ne-au nimerit tocmai pe noi cobai. Ca nu le-a iesit mancarea asa cum au prezentat-o, poti intelege, ca de aceea se numeste experiment, insa in loc sa ne plateasca ei pe noi pentru asta, ne-au luat noua o gramada de bani. O sa revin in caurand la Limo Cuisine, cand va fi in intregime operational, sa vad daca va fi o alta mancare. Deocamdata nu i-am pus in lista restaurantelor cu bucatarie fina. Sunt foarte curios daca vor ajunge pana la urma acolo… (GB – iulie 2018)

Data actualizarii: 16/07/2018

  • Dodo :

    Bravo, va sustin cu comentariul de mai sus, ma intreb vom suferi toata vara din cauza zgomotului ca muzica nu pot sa o numesc, poate totusi dupa tiate reclamatiile facute sa se ia masuri.

    • Jordanezul :

      Draga DODO
      Degeaba te-ntrebi!!Lor nu le pasa de zgomot….pardon.muzica!Dar daca-ti pasa,te rog frumos ca sa ma contactezi pe adresa de e-mail jordanezul(at)yahoo.com
      Si eu locuiesc in zona.

  • Beatrice :

    Mișto. Filmuleț cu un tip pe bicicletă și o tipă alergând. Eleganță și sănătate pură. Dar v-au spus și că nu se poate dormi în Aviatorilor, Dorobanți și nici pe Mihalache din cauza Kayo Summer Club? Până la ora 4-6:00 AM, și asta nu doar în weekend. Primăria autorizează, cei care manâncă și petrec acolo, finanțează.

    • Jordanezul :

      Draga Beatrice
      Degeaba te-ntrebi!!Lor nu le pasa de zgomot….pardon.muzica!Dar daca-ti pasa,te rog frumos ca sa ma contactezi pe adresa de e-mail jordanezul(at)yahoo.com
      Si eu locuiesc in zona.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close