Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Trattoria Buongiorno Primaverii, dovada ca si ilogicul are logica lui ...

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Taupe Bistro Caffe, un loc din care nu iti ramane mai nimic in minte ...

Unicorn Coffee & more: cafenea child-friendly, cafenea pentru copi...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoria Eu stiu de do...

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers Ma...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai vec...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot ...

Fitto Cafe: intentii bune, insa imaginatia putina strica planurile ...

Una din marile berarii ale Bucurestiului Beraria Germana Bucuresti ...

Oh, vitrinele din Amsterdam... Au imbogatit meniul la Nuba din Bell...

De ce sa te duci sa mananci La Costas? Restaurantul acesta de pe Ca...

Ultimul container dintr-un sir de vreo trei sau patru care au fost pus...

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

Marketing bun. Sa vedem cat o sa tina... Modelul clasic de restaura...

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

Industrializarea boemei Am fost vara la Clubul Taranului (MTR), de ...

Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliate...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Cel mai ieftin restaurant din Herastrau Se pare ca Patru Anotimpuri...

Afiseaza

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot cu crusta!

Limo Cuisine & Kayo Summer Club Garden in Herastrau Park BucharestE clar acum: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie italieneasca fina, asa cum ar vrea ei sa ne lase sa credem. E o trattoria elegant amenajata, cu mancare buna, facuta cu produse de cea mai buna calitate, e drept, insa nu mai mult decat atat. Am fost de trei sau patru ori la ei in ultimele luni, si de fiecare data am ajuns la aceeasi concluzie.

De data aceasta am luat un cocosel Galletto intreg, destul de bun, insa nu atat de bun pe cat am mancat in alte restaurante din Bucuresti. Piureul cu trufe a fost excelent, la fel si pizza, una dintre cele mai bune din Bucuresti.

Si am luat din nou si “mandria” lui Limo Cuisine, pe care chelnerii o recomanda de fiecare data: crevetii inveliti in sunca. Care nu au fost cine stie ce nici datile trecute, si nici acum. Creveti care nu-mi vor iesi din minte, totusi, din cauza ideii chefului, pe care nu gasesc cuvinte sa o etichetez, de a inveli in bacon crevetii cu tot cu crusta!!! Nu cred ca i-a mai venit o astfel de idee vreunui alt bucatar din lume…

Serviciul a fost destul de bun la Limo Cuisine, daca facem media dintre un chelner atent, dar nenatural, si o chelnerita zambitoare si foarte placuta, pe care ne-a facut placere sa o avem in preajma.

Preturile mari, dupa cum am spus-o deja. Clienti putini la pranz, dar presupun ca seara vin mai multi, asa cum e in aproape toate restaurantele din Parcul Herastrau.

Limo Cuisine e un restaurant foarte frumos, pe malul lacului. Pana acum, aceste argumente trec inaintea mancarii, intr-o eventuala decizie de a le face o vizita. (GB – decembrie 2018)

Mancarea in coada listei

Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuisine din Parcul Herastrau, gandindu-ma ca poate nu erau la intreaga capacitate acum cateva saptamani, cand am fost acolo. Insa banuiala mi s-a adeverit: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie fina, e preponderent mancare italieneasca traditionala, obisnuita, de trattoria – daca consideram ca asta a devenit “obisnuinta” si in Romania, in egala masura.

Am luat niste creveti inveliti in pancetta, buni, in general, ca toti crevetii, dar din care nu imi mai amintesc decat sarea in exces din sunca. Am notat ca sosul a fost banal, insa nu si din ce era. Pastele mi-au placut ceva mai mult decat lui Gabriel, tocmai pentru ca erau simple si fara sos in exces, cum e moda in Bucuresti. Mielul a fost bun, sparanghelul batran si mult prea fiert, daca apasai cu furculita pe el se facea imediat ca o pasta. Un vin rosu, pe care Gabriel a si dat o gramada de bani, a fost de aruncat, avea cel putin 26C.

Am gasit salonul interior de la Limo Cuisine… (citeste tot)

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

It Cucina

It Cucina: oare ce or fi vrut sa spuna cu “our Michelin star chef”? La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in parcul Herastrau, dar cu mancarea nu pe masura locului si...

Octopus

Specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am revenit la Octopus, dupa un an. L-am gasit la fel de frumos, colorat, de vacanta, nu mai repet ce am scris deja. Cred ca nu au schimbat meniu...

Argentine (Herastrau)

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitatia lui Catalin Petrescu, de aceasta data. Am scris un articol separat despre acest pranz. Ma vad obligat sa revin asupra celor ...

Data actualizarii: 04/08/2019

Limo Cuisine