Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

SushiRoom s-a intors unde ii este locul SushiRoom a fost unul dintr...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Afiseaza

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot cu crusta!

Limo Cuisine & Kayo Summer Club Garden in Herastrau Park BucharestE clar acum: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie italieneasca fina, asa cum ar vrea ei sa ne lase sa credem. E o trattoria elegant amenajata, cu mancare buna, facuta cu produse de cea mai buna calitate, e drept, insa nu mai mult decat atat. Am fost de trei sau patru ori la ei in ultimele luni, si de fiecare data am ajuns la aceeasi concluzie.

De data aceasta am luat un cocosel Galletto intreg, destul de bun, insa nu atat de bun pe cat am mancat in alte restaurante din Bucuresti. Piureul cu trufe a fost excelent, la fel si pizza, una dintre cele mai bune din Bucuresti.

Si am luat din nou si “mandria” lui Limo Cuisine, pe care chelnerii o recomanda de fiecare data: crevetii inveliti in sunca. Care nu au fost cine stie ce nici datile trecute, si nici acum. Creveti care nu-mi vor iesi din minte, totusi, din cauza ideii chefului, pe care nu gasesc cuvinte sa o etichetez, de a inveli in bacon crevetii cu tot cu crusta!!! Nu cred ca i-a mai venit o astfel de idee vreunui alt bucatar din lume…

Serviciul a fost destul de bun la Limo Cuisine, daca facem media dintre un chelner atent, dar nenatural, si o chelnerita zambitoare si foarte placuta, pe care ne-a facut placere sa o avem in preajma.

Preturile mari, dupa cum am spus-o deja. Clienti putini la pranz, dar presupun ca seara vin mai multi, asa cum e in aproape toate restaurantele din Parcul Herastrau.

Limo Cuisine e un restaurant foarte frumos, pe malul lacului. Pana acum, aceste argumente trec inaintea mancarii, intr-o eventuala decizie de a le face o vizita. (GB – decembrie 2018)

Mancarea in coada listei

Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuisine din Parcul Herastrau, gandindu-ma ca poate nu erau la intreaga capacitate acum cateva saptamani, cand am fost acolo. Insa banuiala mi s-a adeverit: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie fina, e preponderent mancare italieneasca traditionala, obisnuita, de trattoria – daca consideram ca asta a devenit “obisnuinta” si in Romania, in egala masura.

Am luat niste creveti inveliti in pancetta, buni, in general, ca toti crevetii, dar din care nu imi mai amintesc decat sarea in exces din sunca. Am notat ca sosul a fost banal, insa nu si din ce era. Pastele mi-au placut ceva mai mult decat lui Gabriel, tocmai pentru ca erau simple si fara sos in exces, cum e moda in Bucuresti. Mielul a fost bun, sparanghelul batran si mult prea fiert, daca apasai cu furculita pe el se facea imediat ca o pasta. Un vin rosu, pe care Gabriel a si dat o gramada de bani, a fost de aruncat, avea cel putin 26C.

Am gasit salonul interior de la Limo Cuisine… (citeste tot)

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

It Cucina

It Cucina: oare ce or fi vrut sa spuna cu “our Michelin star chef”? La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in parcul Herastrau, dar cu mancarea nu pe masura locului si...

Octopus

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e cam asa: Octopus a fost deschis in Parcul Herastrau ca restaurant grecesc, acum cativa ani. Investitie mare, foarte frumos amenaj...

Argentine (Herastrau)

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Argentine din Parcul Herastrau Argentine din Parcul Herastrau e un restaurant excelent, unul dintre marile restaurante ale Buc...

Data actualizarii: 15/11/2019

Limo Cuisine  - Sos. Nordului, nr. 1 (Parc Herastrau)

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.