Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din București Sun...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Afiseaza

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot cu crusta!

Limo Cuisine & Kayo Summer Club Garden in Herastrau Park BucharestE clar acum: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie italieneasca fina, asa cum ar vrea ei sa ne lase sa credem. E o trattoria elegant amenajata, cu mancare buna, facuta cu produse de cea mai buna calitate, e drept, insa nu mai mult decat atat. Am fost de trei sau patru ori la ei in ultimele luni, si de fiecare data am ajuns la aceeasi concluzie.

De data aceasta am luat un cocosel Galletto intreg, destul de bun, insa nu atat de bun pe cat am mancat in alte restaurante din Bucuresti. Piureul cu trufe a fost excelent, la fel si pizza, una dintre cele mai bune din Bucuresti.

Si am luat din nou si “mandria” lui Limo Cuisine, pe care chelnerii o recomanda de fiecare data: crevetii inveliti in sunca. Care nu au fost cine stie ce nici datile trecute, si nici acum. Creveti care nu-mi vor iesi din minte, totusi, din cauza ideii chefului, pe care nu gasesc cuvinte sa o etichetez, de a inveli in bacon crevetii cu tot cu crusta!!! Nu cred ca i-a mai venit o astfel de idee vreunui alt bucatar din lume…

Serviciul a fost destul de bun la Limo Cuisine, daca facem media dintre un chelner atent, dar nenatural, si o chelnerita zambitoare si foarte placuta, pe care ne-a facut placere sa o avem in preajma.

Preturile mari, dupa cum am spus-o deja. Clienti putini la pranz, dar presupun ca seara vin mai multi, asa cum e in aproape toate restaurantele din Parcul Herastrau.

Limo Cuisine e un restaurant foarte frumos, pe malul lacului. Pana acum, aceste argumente trec inaintea mancarii, intr-o eventuala decizie de a le face o vizita. (GB – decembrie 2018)

Mancarea in coada listei

Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuisine din Parcul Herastrau, gandindu-ma ca poate nu erau la intreaga capacitate acum cateva saptamani, cand am fost acolo. Insa banuiala mi s-a adeverit: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie fina, e preponderent mancare italieneasca traditionala, obisnuita, de trattoria – daca consideram ca asta a devenit “obisnuinta” si in Romania, in egala masura.

Am luat niste creveti inveliti in pancetta, buni, in general, ca toti crevetii, dar din care nu imi mai amintesc decat sarea in exces din sunca. Am notat ca sosul a fost banal, insa nu si din ce era. Pastele mi-au placut ceva mai mult decat lui Gabriel, tocmai pentru ca erau simple si fara sos in exces, cum e moda in Bucuresti. Mielul a fost bun, sparanghelul batran si mult prea fiert, daca apasai cu furculita pe el se facea imediat ca o pasta. Un vin rosu, pe care Gabriel a si dat o gramada de bani, a fost de aruncat, avea cel putin 26C.

Am gasit salonul interior de la Limo Cuisine… (citeste tot)

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

Octopus

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e cam asa: Octopus a fost deschis in Parcul Herastrau ca restaurant grecesc, acum cativa ani. Investitie mare, foarte frumos amenaj...

It Cucina

It Cucina: oare ce or fi vrut sa spuna cu “our Michelin star chef”? La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in parcul Herastrau, dar cu mancarea nu pe masura locului si...

Argentine (Herastrau)

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Argentine din Parcul Herastrau Argentine din Parcul Herastrau e un restaurant excelent, unul dintre marile restaurante ale Buc...

Data actualizarii: 15/11/2019

Limo Cuisine  - Sos. Nordului, nr. 1 (Parc Herastrau)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close