Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cel mai bun restaurant din Bucuresti la momentul la care scriu Sunt...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Te simti bine primit si bine hranit la Dami, chiar daca nu esti coreea...

SushiRoom pariaza pe apetitul pentru contraste al oamenilor cu bani ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

O pozitionare corecta Osteria Bella Toscana s-a deschis in ianuarie...

Taupe Bistro Caffe, un loc din care nu iti ramane mai nimic in minte ...

Unicorn Coffee & more: cafenea child-friendly, cafenea pentru copi...

Una dintre marile curti din spate ale Bucurestiului Blueberry Garde...

YASOU, sau cum arata o taverna a zilelor noastre YASOU e primul res...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoria Eu stiu de do...

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers Ma...

Un restaurant libanez fost celebru Four Seasons de pe Vasile Lascar...

La Piovra pizza & pasta & more, un deja vu La Piovra e ...

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai vec...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ajun...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

Afiseaza

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot cu crusta!

Limo Cuisine & Kayo Summer Club Garden in Herastrau Park BucharestE clar acum: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie italieneasca fina, asa cum ar vrea ei sa ne lase sa credem. E o trattoria elegant amenajata, cu mancare buna, facuta cu produse de cea mai buna calitate, e drept, insa nu mai mult decat atat. Am fost de trei sau patru ori la ei in ultimele luni, si de fiecare data am ajuns la aceeasi concluzie.

De data aceasta am luat un cocosel Galletto intreg, destul de bun, insa nu atat de bun pe cat am mancat in alte restaurante din Bucuresti. Piureul cu trufe a fost excelent, la fel si pizza, una dintre cele mai bune din Bucuresti.

Si am luat din nou si “mandria” lui Limo Cuisine, pe care chelnerii o recomanda de fiecare data: crevetii inveliti in sunca. Care nu au fost cine stie ce nici datile trecute, si nici acum. Creveti care nu-mi vor iesi din minte, totusi, din cauza ideii chefului, pe care nu gasesc cuvinte sa o etichetez, de a inveli in bacon crevetii cu tot cu crusta!!! Nu cred ca i-a mai venit o astfel de idee vreunui alt bucatar din lume…

Serviciul a fost destul de bun la Limo Cuisine, daca facem media dintre un chelner atent, dar nenatural, si o chelnerita zambitoare si foarte placuta, pe care ne-a facut placere sa o avem in preajma.

Preturile mari, dupa cum am spus-o deja. Clienti putini la pranz, dar presupun ca seara vin mai multi, asa cum e in aproape toate restaurantele din Parcul Herastrau.

Limo Cuisine e un restaurant foarte frumos, pe malul lacului. Pana acum, aceste argumente trec inaintea mancarii, intr-o eventuala decizie de a le face o vizita. (GB – decembrie 2018)

Mancarea in coada listei

Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuisine din Parcul Herastrau, gandindu-ma ca poate nu erau la intreaga capacitate acum cateva saptamani, cand am fost acolo. Insa banuiala mi s-a adeverit: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie fina, e preponderent mancare italieneasca traditionala, obisnuita, de trattoria – daca consideram ca asta a devenit “obisnuinta” si in Romania, in egala masura.

Am luat niste creveti inveliti in pancetta, buni, in general, ca toti crevetii, dar din care nu imi mai amintesc decat sarea in exces din sunca. Am notat ca sosul a fost banal, insa nu si din ce era. Pastele mi-au placut ceva mai mult decat lui Gabriel, tocmai pentru ca erau simple si fara sos in exces, cum e moda in Bucuresti. Mielul a fost bun, sparanghelul batran si mult prea fiert, daca apasai cu furculita pe el se facea imediat ca o pasta. Un vin rosu, pe care Gabriel a si dat o gramada de bani, a fost de aruncat, avea cel putin 26C.

Am gasit salonul interior de la Limo Cuisine… (citeste tot)

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

Limo Cuisine si Kayo Club in complexul Bonton palace din Parcul Herastrau

It Cucina

It Cucina: oare ce or fi vrut sa spuna cu “our Michelin star chef”? La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in parcul Herastrau, dar cu mancarea nu pe masura locului si...

Octopus

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumatatea lui Catalin Petrescu... Nu am mancat prea bine la restaurantul grecesc Octopus din Parcul Herastrau la cele doua vizite de...

Argentine (Herastrau)

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitatia lui Catalin Petrescu, de aceasta data. Am scris un articol separat despre acest pranz. Ma vad obligat sa revin asupra celor ...

Data actualizarii: 04/08/2019

Limo Cuisine  - Sos. Nordului, nr. 1 (Parc Herastrau)